Bár Szabó Zsófi - saját elmondása szerint - azért igazolt át a TV2-től az RTL Klubhoz annak idején, mert új kihívásokra vágyott, az új csatornáján mégis pihentetik. 

Ehhez képest a Celeb vagyok, ments ki innen! show-műsorban csupán három héten keresztül volt folyamatosan látható, amióta pedig hazajött a dzsungelből, hetente egyszer, az After X műsorvezetőjeként találkozhattak vele a nézők, de karácsony előtt az is véget ért. A Blikk úgy tudja, hogy bár egyelőre pihentetik, mégis alkalmazásban van a csatronánál: vagyis a lap szerint a TV2-s fizetése (anno 600 ezer forint volt) körüli összeget kaphat így is. 

"Továbbra is nagyon jó döntésnek tartom, hogy elfogadtam az RTL felkérését. A csatorna lehetőséget adott, hogy kipróbáljam magam műsorvezetőként, és úgy érzem, sikerült is fejlődnöm. Életem egyik legmeghatározóbb pillanata, hogy részt vehettem az X-Faktor egyik élő show-jában és az After X-et vezethettem. Tény, hogy jelenleg nem dolgozom, de így van időm ismét a lovaglásra koncentrálni. Persze hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik a munka, de most egyelőre pihenő van, és izgalommal várom az új kihívásokat" – nyilatkozta a lapnak Szabó Zsófi.