Na, az van, hogy mielőtt rátérnénk Fannira és a csöcsörézésre, muszáj Edinával és Lacival foglalkoznunk egy keveset.  A kettejük közötti krízissel konkrétan negyed óra telt el. Ez most lehet, hogy nem tűnik soknak, de, aki látta, az biztosan átérzi kínt és a vergődést. 

Edina ugyanis elvileg a taktika miatt tervezte kidobni Lacit. Hogy jobban tudjon koncentrálni a játékra. Aha, oké. Elmondása szerint túl sokat vannak együtt. De megvan az esély, hogy ez csak egy jó nagy kamu.

Edina eddig megállás nélkül azon rinyált, hogy mennyire odavan Laciért. Most bezzeg... Már nem kell neki. Napersze. Inkább élvezi, hogy újra rinyálhat valamin és generálhatja egy kicsit a nem létező problémákat. Így egy tökéletes performansz keretében kiderülhet, hogy Laci hogy reagál a szakítás gondolatára. Hát kiborult, úgyhogy a műbalhé sikeresnek bizonyult. 

Rendben. Akkor jöjjön Fanni, aki a csöcsörézés előtt még a terveiről beszélt irodalomórán. Röviden, tömören Fanni álmai a következők: 

szőkés bunda, térdcsizma, szoli és mellplasztika.

De itt még nem hagyta abba az órai felelést. A piszkos részletekbe is belement, hogy hogyan kényezteti majd a barátja a melleit. A magyar óra után pedig nem szégyellt kikezdeni szerencsétlen Anti bácsival, a töritanárral. De a szimpátia végül is kölcsönös. Anti bácsi kézen fogta a lányt. 

A tesiórán, először a tanárnőt hármasszexre invitálta, majd megdicsérte a picsáját és végül, egy rosszul sikerült bukfenc után

megcsöcsörészte.

Kicsit elszaladt vele a ló, mióta rájött, hogy miért van pár lyuk a testén