A villalakókat iszonyatosan megterheli az iskolába járás és a gondolkodás, Fanni el is késett az iskolából, – mert hajnalig a rokokó stílusjegyeit tanulta – és még mindenképpen fel szerette volna tenni a műszempilláját.

Mivel az összefoglaló mindig a tegnapi eseményeket foglalja össze, és tegnap volt a magyar kultúra napja, az osztályfőnök úr megkérdezte, ki tudja a Himnuszt. Fanni, az éltanuló rögtön jelentkezett, és el is mondta, amennyit tudott belőle.

„Mi, ez ilyen hosszú? Nem is tudtam!”

– mondta Dóri, hallva a Himnuszból összesen kettő versszakot.

Az osztályfőnök ezek után ünnepélyesen bejelentette, hogy akinek a szombati vizsgán a teljesítménye a legjobb lesz, jutalmul egy lila kendőt fog kapni, ami egyet jelent a védettséggel a következő párbaj alkalmával.

beyoncé a villában

Az énekóra a legcsodálatosabb valami volt, ami a VV történetében az elmúlt időben történt: a három lánynak Beyoncé egyik számát kellett énekelniük az énekórán. Dóri extázisba esett, azt mondta: „beleélem magam, én vagyok Beonszé, ennyi!” Ennyi, tényleg csak ennyi!

Fanni újra képtelen volt uralkodni magán, a tesiórán újra zaklatta egy kicsit a tesitanárnőt, ezúttal egy Móricka viccújság szintű versikével készült neki, felidézve a csöcsörészés szép emlékét, de elismerés helyett sajnos csak büntető fekvőtámaszokat kapott cserébe. 

VV Fanni: Csöcsörészés

Fanni fogta Szilvi csöcsét,
Szilvi fogta Fanni csöcsét.
Kemény volt a Szilvi csöcse,
fel is állt a Dennis pöcse.

Dóriból a tanulás a depressziót hozta ki, de Fanni, akivel egy ideje haragban vannak, ezt rögtön észrevette. A nyugiszobában megpróbálták megbeszélni egymással problémáikat, mint például hogy:

„Érzem, hogy nagy baj van, mert EZT a cipőt vetted fel”

illetve, hogy

„Nekem nem volt szimpatikus(!), hogy megfogtad a tanárnő mellét”

de ezen a ponton Fanni aztán elkezdett sírni, állítása szerint ugyanis azért fogdossa más melleit, mert gyakran kicsinek érzi a sajátját és rondának érzi magát. :(

Ezek után még Edina és Laci beszélgettek arról, hogy ha valamelyikük nyerni akar, nem mászhatnak egymás szájába napi egy óra hosszáig, mert erre a közönség nem kíváncsi, taktikázniuk kell! Laci örült, hogy Edina ezt ilyen tökösen kitalálta, a megbeszélés örömére pedig felvette a lányt a nyakába, de legalább háromszor elmondta, hogy "bárcsak szembe ülne rajta". Oké.