Záróvizsgákkal ért véget az iskolahét, és ahogy arra számítani lehetett, nem ment olyan simán a felelés a tanári kar előtt. Nézzék csak meg, hogy milyen arcot vágott osztályfőnökük, Laci bácsi vizsgáztatás közben: 

A részletekre nem térnénk ki, a lényeg az, hogy - akár hiszik, akár nem - a legjobb diáknak járó lila kendőt bizony Fanni kapta meg, vagyis nem is olyan buta .  Vagy tényleg a ruha teszi az embert, Fanni ugyanis nagy gondot fordított arra, hogy "értelmes, de szexi szűzpöcöknek öltözzön". Hogy ez pontosan mit takar, a hajtás után kiderül! 

Míg Fanni az élre tört, villapasija Dennis bukott diák lett, ő végzett az utolsó helyen, ezért gyámság alá helyezték, és nem találják el, kik lettek a nevelőszülei. Igen, Laci és Edina. És hogy mivel jár a gyámság? Egyrészt olyan gatyát kapott, amiben már két kézzel is tudott matatni, Lilunak úgy kellett rászólni, másrészt a vasárnapi kiválasztáson szülei döntöttek arról, hogy felhasználhatja-e szuperképességét, valamint szavazatát is megvétózhatták. 

A kiválasztást persze megelőzte a konfliktusok bemutatása, és az is kiderült, hogy Edina lehet, hogy szerelmes, Laci jó úton halad felé, Fanniék meg szavak nélkül is megértik egymást, és ugye mindenki tudja, hogy ez mit jelent. Mivel az iskolahét miatt Laci mellett Fanni is védett volt, így csak öt lakóra lehetett voksolni, és a zöld kendő ezúttal Dennisre került, Edina és Dani pedig épphogy megúszta.