Tatár Csilla szombaton debütált A Dal műsorvezetőjeként a köztévén, ahol mostantól pár hétig szombatonként könnyíti meg azt az időszakot, amikor épp nem Csiszár Jenő vagy Pierrot szakmai tanácsait hallgatjuk.

Ahogy mi is jeleztük, elég jó vezényelte a produkciót, pedig azért elég erősen küzdött, mivel az élő adás előtt pár nappal még beszélni sem tudott, mivel ráment a torkára és a gégéjére az influenza. „Salvus vízzel fújtam, és szteroidos inhalálót is használtam egész este, hogy legyen hangom. A végére már nagyon fájt a torkom, alig tudtam hangokat kipréselni magamból” – mondta a Velvetnek Tatár.

Amúgy nagyjából elégedettnek tűnik a főműsoridős debütálásával. „Szerettem, minden pillanatát élveztem. Pár gyermekbetegség volt, én is bakiztam a vége felé, de ezeket úgyis kielemzik mások, én pedig remélem, hogy nyomuk sem lesz a második adásban. Izgultam, mert tudtam, hogy ezt az adást sokan azért is nézik, hogy kudarcot vallok-e” – mondta a műsorvezető utalva arra, hogy a TV2-től tavaly év végén jó nagy port vert fel a távozása.

Mivel imádunk Tatár Csilla frizurájával foglalkozni, ezért természetesen most is megkérdeztük, hogy jött össze az aszimmetrikus, az egyik oldalról fiús, a másikról lányos darab, és meg is tudtuk az igazságot. „Megosztó lett, de hát azért csináltuk, hogy az legyen, és azért növesztettem meg, hogy lehessen belőle frizurákat csinálni” – vallott, majd megígérte, hogy később is lesznek izgalmas meglepetések a hajával kapcsolatban, úgyhogy ígérjük, hogy mi is hatalmasokat fogunk rajta csámcsogni.