A mai összefoglaló egy gigadrámával kezdődött: Edina nem volt hajlandó diktálás sebességében írni egy táblára, milyen kajákat kér a VV stábjától Fanni és Dóri, így ők sértődötten távoztak, nem mintha nem lehetett volna várni öt percet, amíg Edina leírja a szavakat.

Ki ez a nő, te!

– foglalta össze Dóri, a két lábon járó Mónika Show.

Ezen a konfliktuson felbuzdulva az Edina-párti Laci és Fanni között éles szóváltás bontakozott ki, ami odáig fajult, hogy Laci megmondta Fanninak, hogy neki ebből elege van, most megy és felhasználja ellene Dennis szuperképességét, azaz azt, hogy bárkit száműzhet a szaunába 6 órára.

„1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10: ennyi a véleményem rólad”

– mondta Fanni, aztán rövidesen elkezdett sírni, mert rádöbbent, hogy komolyan el kell töltenie hat órát egyedül  Aztán, hogy megnyugodjon, bemártotta Edina fogkeféjét a vécébe, majd zokogva elkezdte büntetését a szaunában.

Amíg a szaunában tombolt és hisztizett, az adás arról szólt, hogy Edina és Laci hogyan csicskáztatják képzeletbeli gyereküket, Dennist: reggel kötelezően tornáznia kellett, illetve közös vacsorázásra és beszélgetésre késztették, ahol ilyeneket mondtak neki, hogy "most szeretetfalatkákat eszünk", "hogyan lehetnénk jobb szüleid?", "mit gondolsz a barátnődről, aki bemártotta anyu fogkeféjét a vécébe?", de aztán szerencsére vége lett ennek az idiótaságnak.

Rövidesen azonban újabb hülye szerepjáték-feladat jött: az összes villalakónak be kellett öltözni kiscserkésznek, (vagy ahogy nekik mondták, fürkésznek) és felállítani tíz pontot, amihez aztán fürkészségük során alkalmazkodniuk kell, de az egészből szokás szerint, Mónika Show-szereplők csoportjára emlékeztető ordítozás lett.

Ja, és ha valakit érdekel, Macit kiengedték a kórházból, de a játékba mondjuk nem tér vissza (igen, eddig kórházban volt).