A VV7-ben az eddigi realitykkel ellentétben szinte mindenkinek van valakije, és nem is félnek a kamerák előtt megélni a legintimebb pillanataikat. A műsor túl van a felénél, volt már ujjazás, terhesség para, és még az is megtörtént, hogy VV Fanni ódát zengett a riportszobában Dennis farkáról. Ezek ismeretében keressük az eddigi legszórakoztatóbb szexjelenetet!

VV Dennis megujjazta Fannit

A villa párja, azaz Fanni és Dennis nem igazán fogják vissza magukat, ha szexről van szó. Már az ismerkedési fázisuk is sokatmondó volt (Fanni elmondta, milyen pornót szeret, amikor Dennis arról kérdezte, szokott-e maszturbálni), valószínűleg ők az amatőr pornófogyasztók kedvencei.

VV Edina és VV Laci küzdelme ruhában

Az erdélyi Edina és a nagyarcú Laci a nyugiszobában a takaróval és egymással küzdött, szigorúan bugyiban és gatyában próbálkoznak egymáséi lenni. A takaróval igyekeznek eltakarni a lényeget a kamera elől, van, hogy ez nem jön össze. 

VV Edina és VV Laci misszionáriusban

VV Edina jó sokáig várt Lacira, aki valószínűleg csak azért döntötte meg Edinát, mert mást nem tudott. Korábban próbákozott  a plasztikázott Dórival, de miután leribancozta, többé nem volt nála esélye.

VV Fanni a szájába vette

Szigorúan a takaró alatt vette a szájába Dennis farkát, amiről később Dennis áradozott a riportszobában. Fanni nem fejezte be, amit elkezdett, ezen egy kicsit össze is vesztek.

VV Fanni meglovagolja Dennist

VV Fanni felül, alatt Dennis, kettejüket pedig egy takaró takarja a nyugiszobában. A takaró olyannyira fontos, hogy VV Fanni szex közben rendszeresen hátranyúl, hogy eltakarja a seggét.

VV Fanni szemüvegben is szexelt

A nyugiszobában VV Dennis simogatni kezdte Fannit, majd párszor paskolta a farát, végül a takaró alatt teljesedett be kettejük intim pillanata. Az egészet természetesen kamera vette, a csatorna a weboldalon tette közzé a hosszú, vágatlan verziót – ezen látható, hogy Fanni nem vette le a szemüvegét szex közben.