Emlékszik ön Patsy Kensitre? Gyerekszínészből lett ő mozisztár és énekesnő, majd a '90-es évek egyik legfelkapottabb brit szexszimbóluma. Azért most vesszük őt elő a heti trendben, mert Patsy Kensitet ezen a héten szavazták ki a Big Brother-házból, ahol Kensit egy újabb arcát mutatta meg. De mi állt neki a legjobban sokszínű karrierje során? Van csomó fantasztikus régi fotónk, meg persze újak is, nézze őket végig, aztán szavazzon!

Patsy Kensit, a színésznő

Patsy Kensit gyerekszínészként kezdte, már négy évesen reklámban szerepelt. Karrierje egészen a Halálos fegyver 2-ig ívelt felfelé, de végül is nem lett belőle hollywoodi sztár, pedig úgy ránézésre minden adottsága megvan hozzá (vagy legalábbis megvolt akkoriban). Ahogy a moziszerepek eltűntek, Kensit végül egy Emmerdale című napi szappanoperába is elment pár évre, de ez már a kétezres években volt. Klikkeljen a képre, ha több fotót szeretne látni Patsy Kensit filmszerepeiről!

Patsy Kensit, az énekesnő

A művésznőnek volt egy együttese is, az volt a nevük, hogy Eighth Wonder, azaz nyolcadik csoda. Sajnos a popszakmában kevesebb babér termett Kensitnek, mint színésznőként, pedig a nyolcvanas évek végén nagyon jól hozta a színpadon és a videoklipekben a vagány és szexi szőke csaj figuráját. A hang, a személyiség és a styling megvolt, csak valamivel jobb dalok kellettek volna valószínűleg.

Patsy Kensit, a modell

A nyolcvanas évek vége és a kilencvenes évek eleje volt az a korszak, amikor a divatvilág sokkal népszerűbbé vált, mint előtte, és a modellek meg a tervezők is sztárokká váltak. Mivel hirtelen az öltözködés is vastagon a popkultúra része lett, Patsy Kensit ebből a világból sem akart kimaradni, így rengeteget járt divateseményekre, meg persze ő maga is manökenkedett. Szerepelt néha a kifutón is, de nálunk olyan képeket nézhet meg róla, amelyeken fotósnak állt modellt.

Patsy Kensit, a partigörl

Abban az időben még nem voltak olyan hivatásos celebek, mint manapság, akiknek semmi másból nem áll a karrierjük, csak abból, hogy híresek. Más téma nem lévén tehát Patsy Kensit csodálatos életét a brit bulvársajtó a '90-es években olyan részletességgel taglalta, ahogy csak tudta. Volt is mit: Patsy Kensit már a 18. születésnapját is Barbadoson ünnepelte, Robbie Williams társaságában. Innentől kezdve ott volt minden jobb celebpartin, általában valami tisztességesen dekoltált ruhában – ez a szerep se állt neki éppen rosszul, nézze csak tovább a képeket!

Patsy Kensit, a celebfeleség

Patsy Kensit 1997-ben már harmadszor ment férjhez, pedig még csak 31 éves volt. Liam Gallagher vette el őt, akinek együttese, az Oasis nagyjából ekkor volt karrierje csúcsán. Nem csoda, hogy a Gallagher-Kensit házaspár a '90-es évek második felének egyik legmenőbb sztárpárjának számított, ebben az időszakban mindenhova együtt mentek. A házasságból egy gyerek is született (Kensitnek második férjétől volt már egy kisfia ekkor), de a szülők 2000-ben elváltak.

Patsy Kensit, a realitysztár

Az ezredforduló után Patsy Kensit már kevésbé koncentrált arra, hogy karrierjét próbálja továbbvinni valamerre, megelégedett a kisebb szerepekkel, meg azzal, hogy gyerekeit neveli. Plusz volt egy negyedik férje is pár évre.

Önnek melyik Patsy Kensit a kedvence?

Úgy tűnik, Patsy Kensit erre az időszakra már úgyis kitombolta magát, és ahogy egy negyvenes nőhöz illik, többet foglalkozik már a jógázással meg a pozitív gondolkodással, mint a bulizással. Ezt onnan lehet tudni, hogy Patsy Kensit január nagy részét a Celebrity Big Brother című műsorban töltötte, ahonnan ezen a héten szavazták ki, mégpedig azért, mert annyira rendes és normális volt, hogy teljesen uncsinak tűnt egyik botrányt a másik után kirobbantó lakótársaihoz képest. A fene se gondolta volna, de Patsy Kensitnek kifejezetten jól áll ez a szerep is: attól még, hogy szüksége van a pénzre, amit a realityvel keresni lehet manapság, még nem csinált hülyét magából, vonzó, nyugodt és elegáns maradt egész végig. Viszont amikor kijött, azt mondta, hogy olyan durva volt, hogy három hétnél tovább már nem bírta volna. Ha már látta az összes fotót, kattintson a szavazógépre! Ön szerint melyik szerep állt a legjobban Patsy Kensitnek?