A hétfő esti adás egy része még a párbaj előtti eseményeket mutatta be, így például előkerült Dennis és Fanni vívódása, hogy akkor mi lesz velük, hogy lesz a kapcsolatuk. Fannit nagyon zavarja, hogy a szexen túl nem működik a kapcsolat, mert Dennis nagyon távolságtartó. Ezt Dennis is elismerte, azt mondta, mindent elmond Fannikának, de azt nem. Mármint azt nem, amit nem hajlandó elmondani, tisztára olyan volt, mint Meat Loaf, aki mindent megtesz a szerelemért, de azt nem, aztán lehet gondolkozni, hogy pontosan mit nem.

Dennis titkáról annyit tudni, hogy tett valamit a múltban, de semmi köze a nemi identitásához, és ha jól értjük, betegségekhez sem. Az adás végére annyi kiderült, hogy valamiféle csőbehúzásról, meg egy szilikonmellű idősebb nőről van szó.

Az adás második fele a párbaj utáni eseményekről szólt. Ezek a következők voltak:

  • Edina kiborult, mert kiesett a nagy szövetségese, Dani.
  • Laci próbálta vígasztalni Edinát.
  • Dennis diadalittasan végigüvöltözte a villát.
  • Robinnal senki sem foglalkozott, és csak állt magában, bambán.

Aztán Dennis ügyesen oldotta a feszültséget. "Isztok egy korty pezsgőt a Dani tiszteletére?" - kérdezte a kiborult Edinát és Lacit, és döcögősen, de beindult a buli. Előtte viszont még megnézhettük, ahogy Edina a változatosság kedvéért nem egy plüssfigurának, hanem Dani kartonfigurájának öntötte ki a lelkét.

A videóból nem derül ki, de a játékosok gyakorlatilag öntudatlanra itták magukat, legalábbis beszélni gyakorlatilag nem tudtak. És volt egy nagyon romantikus pillanat is Dennis és Fanni között:

- Fanni! Holnap mehetsz szoliba!

- Miért?

- Húsz percre. Mert odaadtam a fele piámat egy szolijegyért.

- Szeretlek.

- Én is szeretlek.

- Mint férfi a nőt, szeretlek.

Végül Laciból és Edinából is kijött a feszültség, elvonultak a nyugiszobába, ahol Laci rámászott a beszédképtelen Edinára.