Múlt héten a számára kedvező ítélet után  Demcsák Zsuzsa volt férje feljelentést tett a műsorvezető ellen – tudta meg a Velvet K. József ügyvédjétől.

Mint megírtuk, múlt hét szerdán a bíróság első fokon felmentette a K.Józsefet az összes ellene felhozott vádpont alól. Korábban ellene lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat. Az ügyész most teljes körű fellebbezést nyújtott be, de úgy tudjuk, az elsőfokú ítélet után a volt férj feljelentést tett Demcsák ellen, annak a bizonyos órának az ügyében, amit a vád szerint ellopott.

A szóban forgó óra ugyanis a védelem álláspontja szerint közös tulajdon volt, és a férj csak eldugta azt, tehát eltulajdonítási szándék hiányában nem állt fenn a lopás. Demcsák viszont azzal érvelt, hogy az órát csak kölcsön kapta, így nem része a házastársi közös vagyonnak.

Ezért a műsorvezetőnek be kellett mutatnia a kölcsönadási szerződést, amit – mint azt ahogy a Velvetnek K. József ügyvédje dr. Fekete Tamás elmondta – Demcsák be is nyújtott, de állítása szerint 2011 őszén kötötte az óra forgalmazójával. A bírónak azonban feltűnt, hogy a 2011. őszi dátumú szerződésen Demcsák dokumentumai között az a személyi igazolvány szerepel, amelyet 2012. február 1-jén adott ki a hatóság, azaz szerződéskötéskor nem létezhetett. „Erre alapozva védencem feljelentést tett hamis okirat felhasználása (magánokirat hamisitás – A szerk.) miatt volt felesége ellen" – mondta el az ügyvéd.

Kerestük Demcsák Zsuzsát is, aki tőlünk értesült a feljelentésről, azonban nem kívánta kommentálni a hírt.