Dani vasárnapi kiesése után a villában nagy bulikát csaptak, ami főként a hálószobában tombolt, ahol Fanni egy szál bugyiban osztotta az észt arról, hogy Dennis biztosan nem szereti, mert nem mond el neki egy titkot, miközben Dóri kedvenc szavát ("csicska") mantrázta, és Edinával kiegészülve hatalmas vinnyogást és trágárkodást rendeztek hármasban. Fanni egy szál bugyiban hempergett a szőnyegen, ezt pedig a fiúk már nem tudták elviselni.

Laci, a hős aztán kimentette Edinát a trágárság fogságából, mondván, hogy elhagyja, ha ezt a bulit így folytatja, így a tombolás Fanni és Dennis között folyt tovább. Fanni azt mondta Dennisnek, hogy:

„Tudod mit, egy csicska vagy, geci!”

amire Dennis így felelt:

„Egy undorító tetvedék vagy!”

A veszekedők a nappali után a kb. egy négyzetméteres vécében folytatták az ordibálást, csatlakozott hozzájuk Dóri, és együtt osztották az észt artikulálatlanul arról, hogy miért nem mondja el Dennis A Titkot, Amit Cipel. A vitát egy vécében úszó vécépapír-darabka is végighallgatta, Fanni pedig leköpte Dennist, amit másnap nagyon megbánt.

Reggel Fanni azzal a mondattal kezdte a napját, hogy „A nagy ivászatos kurva életbe”, és aztán ment bocsánatot kérni Dennishez. Dennis kihasználta az alkalmat, hogy végre jól bevallja,

van egy ötéves kislánya egy idősebb nőtől.

Fanni egész jól reagált, elmosolyodott, meg azt mondta, megérezte, és kikötötte, hogy ezek után mindenképpen el kell mennie szolizni, hogy feldolgozza a történteket. Cserébe bevallotta, hogy neki az a nagy titka, hogy volt egy olyan barátja, aki késsel fenyegette meg bezárta a szobába, ilyesmi, ami mondjuk szintén eléggé durva.

Mosoly-pillanatok is voltak az adás végén, káromkodástilalmat vezettek be egy napra a villában. Edina nem tudta, hogy a baszki csúnya szó, de amúgy se nagyon bírja ki káromkodás nélkül, szóval neki végül leragasztották a száját egy ragasztószalaggal, a többiek meg jól kinevették.

Fannika rajongóinak meg üzenjük, hogy nem kell félteni a depressziótól, tud vigyázni magára:

Kommentálná? A Facebookon tegye!