Januárban már megindultak a pletykák, és most úgy néz ki, hogy Katy Perry és John Mayer tényleg megint együtt vannak, legalábbis Mayer ott volt a hétvégén megtartott Super Bowlon Katy Perry mellett, aki a félidőben cápákkal feldobott koncertet adott.

A párt Missy Elliott buktatta le Twitterén:

Pedig erre tényleg senki nem számított, mivel hivatalosan már bő egy éve nincsenek együtt, és a másfél évig tartó kapcsolatuk alatt is legalább kéthavonta szakítottak. Vagyis totálisan érthetetlen, vagy értelmetlen ez az újrakezdett kapcsolat.

Bár simán el tudom képzelni, hogy Mayer azért könyörögte vissza magát Perryhez, mert már egyszerűen nincs olyan celebnő, akit megkaphatna. Perry előtt ugyanis már a legtöbb híres nővel kapcsolatba lépett.

Jennifer Love Hewitt

Legelső híres csaja Jennifer Love Hewitt volt, de kapcsolatuk nem tartott sokáig.

Vanessa Carlton

Közvetlenül utána, 2002 és 2003 között egy évig együtt volt az énekeső Vanessa Carltonnal is.

Jessica Simpson

Aztán Jessica Simpson hozta meg neki a hírnevet 2006-ban, pedig Mayer korábban tudatosan próbálta kerülni a celebeket, a vörös szőnyeges eseményeket, és minden olyat, ami a híresemberekkel járhat. Legalábbis a Wikipedia szerint. Mayer Simpsonról abban az időszakban egyébként azt nyilatkozta, hogy olyan, mint egy szexuális napalm.

Cameron Diaz

Egyikőjük sem erősítette meg, de ezek ketten 2007-ben állítólag többször is randiztak egymással.

Minka Kelly

A Diazzal való randizgatások után Minka Kelly színésznővel próbálkozott, de kapcsolatuk nem tartott sokáig.

Jennifer Aniston

Később úgy tűnt, John Mayer megtalálta az igazit, ugyanis egy egészen komolynak tűnő kapcsolatba bonyolodott a nála nyolc évvel idősebb Anistonnal 2008 és 2009 között.

Taylor Swift

2010-ben aztán jött Taylor Swift, aki 12 évvel fiatalabb Mayernél. Lehet hogy ez is probléma volt, és emiatt sem tartott túl sokáig a kapcsolat. Viszont annál emlékezetesebb maradt, Swift ugyanis írt egy dalt az énekesről. És nem írt benne kedveseket.