A villában médiahét van, és a villalakók kezdetnek a lehető legjobb feladatot kapták: két csoportra elkülönülve újságot kellett alapítaniuk. Már ott csodálatos volt az egész, amikor nevet kellett adni az újságnak, mert ilyen frappáns címek jöttek elő, hogy Való Villa, Villalap, meg hogy a Két Fiú meg a Csaj. Robin, Edina és Laci végül a Frászkarikák, Dennis, Dóri és Fanni pedig DenDorFa címet választották, mondjuk a szuper címeknél már csak az újságba kerülő hírek voltak a jobbak, amik nem feltétlenül voltak igazak, de olyanokról szóltak, hogy:

  • Lacinak a pénz és sárm helyett csak Edina jutott
  • Lacinak igazából Robin tetszik
  • Dóri sonkát és parizert rejteget az ágyneműtartójában
  • Fanni smink nélkül ronda

Fanninak ez utóbbi nem annyira esett jól, bevallotta, hogy amikor egyedül olvasta el,

"kifolyt pár könnye".

Fanninak nem csak ez volt a baja, attól is nagyon bánkódik, hogy Dennis rosszul bánik vele, nem bocsátja meg neki, hogy leköpte, illetve Fanni szerint csak akkor ér hozzá, ha meg akarja dugni. Fanni nagy veszekedés után kijelentette, hogy ennek itt most akkor vége, Dennis ezt Robinnal beszélte meg. Kiderült, hogy Fanni korábban már Robint is leköpte:

– Engem is leköpött már!

– És te mit csináltál?

– Visszaköptem. Vagy várjál csak... Nem, megrángattam!

Fanniék aztán egész nap nem szóltak egymáshoz, viszont takarítás közben a hálószobában elkezdtek veszekedni, Dennisnek Fanni hisztijeiből meg műszempillájából van elege, Fanninak meg Dennis szexmániájából és abból, hogy "úgy szuszog, mint egy porszívó". Aztán persze mindketten jól kiordibálták magukat, és megbeszélték, hogy kibékülnek és újrakezdik az egészet.

Hogy ne sírással legyen vége az adásnak, a villalakók az újságalapítás után másik médiával kapcsolatos feladatot kaptak, időjárás-előrejelzést kellett tartaniuk a többieknek. Az egészből azt érdemes megjegyezni, hogy Fanni "Meteorológus Agyonszolizott Fanni", Edina pedig "Meteorit Edina" néven prezentálta magát.

Egyébként meg mindenki teli van érzelmekkel, mindenki szomorú, kétségbeesett és ingerlékeny. Valami véget ért, valami fáj, bár Robin talán tudja, mi történt:

Kommentálná? A Facebookon tegye!