Szinte semmi esély rá, hogy Whitney Houston lánya valaha is magához térne – ezt az orvosok közölték Bobbi Kristina családjával. 

5 nappal az után, hogy barátja a fürdőkádban élettelenül találta a lány testét, a szakemberek közölték, hogy minden tőlük telhetőt megtettek, de Bobbi Kristinát már csak a gépek tartják életben. 

Egy, a család közeli ismerősére hivatkozva a nydailynews.com azt írja, hogy az orvosok a család döntésére bízták, hogy el tudják-e engedni a lányt, és mikor. Sajtóhírek szerint azonban édesapja, a rocksztár Bobby Brown nem hajlandó szembenézni az orvosi diagnózissal, és még mindig reménykedik abban, hogy a lány felébred, ezért templomba jár és imádkozik. A közeli ismerős szerint azonban napok kérdése, hogy a család belássa, hogy el kell engedjék és lekapcsolják a gépeket. 

Mint arról mi is beszámoltunk, Bobbi Kristina Brown-t barátja találta meg élettelün a  fürdőkádban. Később kiderült, a lány korábbi barátja – akit droghasználat miatt elítéltek – is a házban volt, ketten próbálták újraéleszteni, majd hívták a mentőket. A 21 éves lányt sikerült újraéleszteni, de azóta kómában van az intenzíven.

Az eset azért is megrázó, mert drogfüggő édesanyja három éve épp egy fürdőkádban halt meg.