Fantasztikus napon vagyunk túl: Fannitól Edina megkérdezte, hogy milyen műszempillát használ, mert ő is olyat szeretne. Pár percig úgy tűnt, a két hisztis végre egy platformra jut, de nem – a villa agytrösztje nem sokkal később azt ecsetelte Dórinak, hogy Edina szégyentelen, mert piszkálja a műszempilla és a szolárium miatt, holott ő is él ilyesmivel. 

Emellett a médiahét keretében elindult a Fanni show, amely tökéletesen hozta a Mónika showk összes elemét. Egyetlen érdekessége, hogy Zsuzsa kicsit visszatért, és mindenkit felhúzott.

Ezen felül

Dennis este úgy gyúrta Fannit, mintha abban reménykedett volna, hogy reggelre kaláccsá kel. A gyürkészés hangjai miatt viszont Dóri nem tudott elaludni, amit eleinte úgy adott elő, hogy „csöndben legyetek légyszíves”, aztán meg hisztizős veszekedésbe bonyolódtak Dennisszel. (Istenbizony nem értem, miért alszanak ezek folyamatosan, de láthatóan arra a kevés agyukra is ráment az együttélés. Még nem késő köpőcsövet küldeni nekik) Az egész konfliktusháló megtekinthető alant.

A Fanni-Dennis masszázs a nyugiszobában is folytatódott, és őrület, de dugásba torkollott. Csakhogy lecsúszott róluk a kúrópokróc (idézem őket: popitakaró), úgyhogy dugás közben is összevesztek, mert, ha jól értettem, akkor Dennis farka lekonyult a pokróccal való küzdelemtől. Fanni elegánsan telehisztizte erről a házat, bánatát végül egy serpenyőnyi kockára vágott csirkemellnek óbégatta el. (Iszonyat, de tökéletesen tudok azonosulni egy villalakó véleményével: Laci azt mondta, Fanni mintha egyszerre négy nő lenne, akik minden percben menstruálnak, és olyan a hangja, mint egy riasztóé.)

De nyugalom, mert a mátkapár kibékült: míg Fanni a nyugiszobában úgy lógatott valamit az öle fölé, mintha pecázna (remélem, ingával próbált meghatározni valamit az okos), addig Dennis lopott neki egy szoláriumzsetont, hiszen „tudod, hogy nekem a szoli a mindenem”.

Robint Edina kisminkelte, mert ez milyen vicces, ő meg hagyta, mert csak így kondizhatott. Edina amúgy Lacit is szeretné kifesteni, de ő nem hagyja magát.

Fanninak meg ennyire tetszett az ébresztőzene, amire azt tippeltem volna, hogy valami animesorozat főcíme, de szerinte j-rock. Hiszek neki.

Ez meg itt Fanni segge.

Kommentálná? A Facebookon tegye!