Úristen, mi ez?

Ez a Velvet állandó sorozata, a hetilapszemle, amelyben megnézzük, mit írt a héten a Story, a Hot és a Best magazin. Az előzőeket itt olvashatják.

Story

A címlapon Tatár Csilla pasija, akit sem ő maga, sem Tatár Csilla nem kívánt címlapon látni, és ezt a műsorvezető egy meglehetősen dühös Facebook-posztban ki is fejtette. A kettejükről szóló cikkből kiderül, hogy Tatár mögött összesúgnak, mert mintha nem ugyanaz a lány lenne, illetve, hogy nagyon boldog a szerelmével, akivel két éve ismerik egymást. Tavaszra pedig elvált nő lesz.

Lilu nem vigyorog egyfolytában, tehát nyilván „megviseli a házassága válsága”, és „keményen tartja magát”.

Hajdú Péter vállalkozásai tavaly egymilliárdos bevételt termeltek, és valószínűleg nem fogja megcsalni Sarka Katát (akinek műszempillája a szemöldökéig ér). „Álságos lenne azt mondani, hogy nem nehéz. Nehéz, de tudni kell, mit tesz kockára az ember egyetlen éjszakáért. [...]Az árulást soha nem lehet megbocsátani, a félrelépést igen.”

„Hien, és anyukája, Ani vietnami zöldséges csirkeleves.”

Debreczeni Zita vashiányos volt, de már nem. Önök se legyenek vashiányosak.

A főszerkesztő, Kökény-Szalai Vivien azt üzeni Demcsákéknak: „Zsuzsa, József: legyen elég!”

Hot!

Az ízléses, „Liptai Claudia furcsán gyászol”-szalagcím alatt mutatják be a színésznő és elhunyt apja kapcsolatát. Liptai a cikkben nem szólal meg.

Keresztes Ildikó kimerültnek tűnik, továbbá szinte teljesen elszigeteli magát a külvilágtól, továbbá kedvetlennek tűnik.

Kustánczi Lia alig várja „az amerikai Bud Almighty, a gondolatbeültetés utolérhetetlen specialistája” budapesti fellépését. Bizonyára azért, mert „mentális képességek befolyásolására tett kísérletei a maguk egyszerűségében is lebilincselőek és rendre sikerrel végződnek”. Jaj, nézzék meg a honlapját, nagyon vicces!

Kapócs Zsókának szomorú az élete, mert mindig mindenkinél jobb nő volt, ezért ahol lehetett, alátettek neki. Nem mi mondjuk, hanem ő. „Régen lépten-nyomon falakba ütköztem a küllemem miatt, sokan féltékenyek voltak rám, mert nem bírták elviselni, hogy a szépség tehetséggel is párosulhat. Én pedig nem engedtem, hogy bárki beskatulyázzon! Szemellenzővel haladtam a célom felé, és úgy érzem, sikerült felülkerekednem az emberi irigységen.” Az a lényeg.

Best

Egy újabb ízléses címlap: Singh RisingStar Vikit „két éve nem érintette férfi! Belementem egy kalandba, de elsírtam magam együttlét közben!”

Molnár Ferenc Caramel a lánya, Szofi születésnapján fogja elvenni gyereke anyját, Szilvit. A gyerek amúgy eszelősen cuki.

Kiss Ramónának midnen jól áll.

Elisabeth Olsen és Mary-Kate Olsen már nem hasonlítanak egymásra annyira. Talán, mert nem ikertestvérek.

Vajna Tímeának volt egy Marci nevű macskája, nagyon szerette.