Bobbi Kristina Brown  ügye tovább folytatódik, a TMZ információi szerint nyomozás indult az ügyben. Ahogy arról több cikkben is beszámoltunk, Whitney Houston és Bobby Brown lányára január 31-én találtak rá eszméletlenül. Bobbi Kristina Brown azóta sem tért magához és orvosai nem is látnak sok esélyt arra, hogy valaha magához tér. 

Sajnos azóta sincsenek frissebb hírek Bobbi Kristináról, az viszont kiderült, hogy a rendőrség nyomozni kezdett. Kihallgatták a férjet, Nick Gordont és a barátot, Mark Lomast is. A lap értesülései szerint ugyanis a Bobbi Kristinán talált sérülések gyanúsak lettek a rendőrök számára. A lányt egyébként Mark Lomas találta meg, aki múlt szombaton, reggel 9 körül érkezett a lakásba és nem is látta,  Gordonnal lógott és úgy tudta, hogy Bobbi Kristina a hálószobában van. Azonban mikor egy szerelő érkezett a házba tíz óra körül, a hálószobába ment és ekkor talál rá Lomas az eszméletlen lányra. A legfrissebb információk szerint Lomas és Gordon állítólag a vérnyomokat is eltüntették és kitakarították a lakást. Állítólag mindketten ügyvédet fogadtak és a rendőrség kihallgatta őket.

Közben tovább dagad a családi balhé is, arról ugye írtunk, hogy már volt egy nagyobb vita a családtagok között, de most már tettlegességig fajult az ügy. Szintén a TMZ számolt be arról, hogy egy szemtanú hívta a rendőrséget, mikor a család tömegverekedésbe kezdett a W hotelben. A hírek szerint az egész abból indult ki, hogy Bobby Brown nővére, Tina szembeköpte a saját fiát. A bejelentő szerint ebből egy 8-10 fős tömegverekedés alakult ki, ahol valaki egy törött üveget használt fegyvernek. 

Ahogy írtuk Bobby Kristina Brown élete már gyerekként sem volt egyszerű és azóta sem lett sokkal kiegyensúlyozottabb és most állapotáról ellentmondó hírek érkeznek.