Mila Kunis a Reddit fórumozóinak kérdéseire válaszolt nemrég hosszú órákon keresztül. Rengeteg kérdést kapott, iszonyatos mennyiségű kommentet, és nagyon nagyon sok dologra válaszolt. A teljes beszélgetést itt tudja megtekinteni, lent pedig jöjjön tíz apróság, ami kiderült a színésznőről.

Szeretné-e, ha a gyerekei beszélnének oroszul?

„Igen, mindenképpen. Folyton oroszul beszélek hozzá. A szüleim is oroszul szólnak hozzá, és Ashton is elkezdett már oroszul tanulni" – mondta a színésznő, akinek nemrég született meg az első közös gyereke Ashton Kutcherrel.

Milyen tulajdonságot tart a legvonzóbbnak egy férfiban?

Egyértelműen a humorérzéket.

Milyen szuperhőst játszana el, ha felkérnék?

Batmant.

Melyik a kedvenc szósza?

„Az, amit Ashton mamája csinál” – mondta.

Mit tanítana az egyetemen, ha tarthatna egy órát?

„Kezdjük azzal, hogy senkinek sem kéne tőlem órát vennie, de ha muszáj lenne, hogy tanítsak valamit, akkor arról tartanék órát, hogy "Hogyan legyél olyan kemény csaj, aki csukott szemmel szét tud szedni és össze tud rakni egy fegyvert, tudja, hogy csináljon egy négyfogásos vacsorát, és hogy hogyan kell párhuzamosan parkolni egy kocsival"" – mondta.

Szereti a Trónok harcát?

„Hatalmas Trónok harca rajongó vagyok. Annyira kár, hogy Ned Stark meghalt! És annyira boldog vagyok, hogy Ned Starkkal dolgozhatok együtt. Ő a leglazább arc, akivel valaha találkoztam" – mondta. A két színész a nemrég bemutatott Jupiter felemelkedése című filmben játszik együtt.

Mit mondana a 14 éves önmagának?

„Csak nyugi, ne rohanj!”

Melyik a kedvenc pizzája?

Vega.

Mivel szeret kikapcsolódni?

„Szörnyű tévéműsorokat nézek. Mint például A nagy Ő-t” – mondta.

Melyik étel lenne az, amit bármikor szívesen enne?

Itt kicsit elbizonytalanodott. Elsőre rávágta a tojást, majd korrigált, hogy tulajdonképpen azzal is ellenne, ha állandóan frissen fogott lazacot tudna enni. Ehhez annyit érdemes tudni, hogy Ashton Kutcher minden évben elmegy lazacot horgászni, és általában 40-50 kiló hallal tér haza, és ilyenkor egy jó ideig csak lazacot esznek.