A villalakók unalmukban már nem tudnak miről beszélgetni, így felmerült bennük a féltékenység gondolata: kiderült, hogy Dennisnek egy videoklipben tetszik egy lány, Fanni szerint azonban nagy tiszteletlenség megemlítenie egy fiúnak, kit dugna meg. Fanninak rettentően rosszulesett a dolog, ám miközben ezt fejtegette, azért elgondolkodott azon, milyen lehetett Dennisnek, amikor részegen leköpte:

Lehet, hogy neki is rosszulesett a köpés?

Vajon lehet? Biztos nem!

Dennis Dórival beszélte ki Fannit a háta mögött, és azon kívül, hogy megbeszélték, Fanni rossz fára tett, Dennis végre bevallotta, hogy Fannival részéről ez már csak érdekkapcsolat. Rögtön hozzátette, hogy:

De ettől én még nem vagyok egy nyomorék!


Dennisnek nem ez a mondat volt az egyetlen tévedése aznap, ugyanis később Robinnal összetörték Dóri sminktükrét. A fiúk jól elnevetgéltek azon, hogy mit csináltak, mire Dóri mérgesen tájékoztatta őket, hogy a tükör összetörése szerencsétlenséget okoz a szerelemben. 

Fontos kép: így nevet Robin azon, hogy Dennis elmondta, ő eddig sem volt egy piskótatallér a szerelemben, de most aztán végképp nem lesz az:

Továbbá rettentően unalmas nézni, amikor a villában a lakók kettéosztva megbeszélik, mi lesz majd a párbajontaktika meg a stratégia, az egyetlen értékes mondat a megbeszélés közben Edina szájából hangzott el, amikor Laciról beszélt:

A buzigyerek szót nem azért használom, mert buzinak tartom, hanem mert ő olyan féltékeny.

Látják, milyen aranyosak?

Ha esetleg ennyi nem lenne elég mára a cukiságból, a VV7 oldalának egy másik videója alatt talált tökéletes kommenttel zárnám soraimat:

Jó éjszakát!