Az egész azzal kezdődött, hogy Aleska Diamond megnyerte a magyar internetet. Tudni illik tavaly is elkészült a Google összesített toplistája, aminek segítségével a legegyértelműbben mutatható ki, mi érdekelte a legjobban az embereket 2014-ben.

pornósként indult, mostanában leginkább bárhol bevethető médiaszemélyiségként és légtáncosként működő Aleska Diamond tarolt: a celebek közül rá kerestek a legtöbben. 

Ez bizonyára rosszul eshetett Berki Krisztiánnak, aki "csak" a harmadik legkeresettebb médiaszemélyiség lett. Azt még lenyelte, hogy Bajor Imre megelőzte a keresési listán, de hogy Aleska is, arról megvolt a véleménye: 

„A listát a felnőttipar játékosa, a 'recskaboyok' koronázatlan királynője, Aleska Diamond vezeti, de azért valljuk meg, neki van egy óriási előnye velem szemben, hiszen a legősibb mesterséget űzi (170 film sem tudta elhasználni!)" – írta rajongói oldalára Berki. 

Aleska Diamond pedig ezen kissé bepöccent.

„Nagyon rosszul esett ez a kijelentés, de elhiszem, hogy savanyú a szőlő.  Én nem akarok semmilyen szócsatába belemenni. Bizonyítson ellenem!" –mondta Aleska Diamond a Velvetnek adott interjújában. 

Éppen ezért egy rendhagyó futóversenyen bizonyíthatja be, hogy nem csak a szája nagy, és valóban olyan kemény, mint gondolja. A Skyrun-on egy 18 emeletes házban kell velem versenyt futnia, ez 402 lépcsőfok – ennyit kell megtennie, ha meg akarja menteni a becsületét a szememben”  tette hozzá Aleska Diamond, aki már most gőzerővel készül a megmérettetésre, ismét keményen edz, hogy február 28-án egy fair küzdelemben megmérkőzzön a nyers műsorvezetővel. 

Berkit sem kell félteni, örömmel elfogadta a kihívást: 

Aleska vs. Berki a lépcsőn: COMING SOON....