Ennyi szex még nem volt hazai realityben, ráadásul amíg két évvel ezelőtt a Való Világ szerkesztői igyekeztek rávenni a játékosokat a szexre, most senkinek nem kell könyörögni. Sőt, az is megtörténik, hogy ha foglalt a nyugiszoba, mert mások szexelnek bent, akkor a szexelni vágyó párocska helyet keres magának, hol lehetne csinálni a kamerák elől elbújva. Felmerül a kérdés, mennyire őszinte mindez, miért csinálják, mi motiválja őket a szexre? Az egymás iránt érzett szenvedély vagy a bezártsággal együttjáró unalom vagy a nézők kegyeinek elnyerése? Talán mindez együtt.

Ha kell, ha nem, csinálják

VV Dennis gyakorlatilag bekeféli magát a döntőbe VV Fannival együtt, ez már biztos, ugyanis a másik pár, VV Laci és VV Edina egyszerre megy párbajozni. VV Laci VV Edinával próbált népszerűbb lenni, nyerni, a tetovált hátú játékos a legelejétől fogva igyekezett magának nőt találni – nemcsak a szexhiány miatt, hanem mert tudta, ezzel jó eséllyel bent maradhat a játékban. Korábban a plasztiknővel, VV Dórival próbálkozott, de aztán lekurvázta, abból balhé lett, végül Edina mellett kötött ki, akivel szinte minden nap lefekszenek egymással – a gyakoriságot csak sejteni lehet. Az előzmények nagyjából ennyivel összefoglalhatók, a lényeg a motivációjukon van: miért kellenek vajon egymásnak ennyire? 

VV Laci irányító típus, aki azt is megmondja Edinának a mesterséges környezetben, mikor mosson fogat, mikor aludjon, hogy viselkedjen, még akkor is, ha a nő atomrészeg. Edina könnyen befolyásolható, irányítható, egyszerű, és szerelmes – VV Laci a kezdetektől fogva érdekli. A bezártság összehozta őket, VV Lacin látszik a leginkább, hogy tisztában van azzal, kamerák veszik körül, általában igyekszik megfelelni a riportszobában a nézőknek. Feltehetően a népszerűség és az ösztöne hajtja, hogy Edinával szexeljen. És az ösztönt pedig az unalom is erősíti – ha nincs mivel játszani, előveszi, amije van.

„Mivel egyéb elfoglaltságokra nem nyílik mód, és az intelligenciájuk se túl magas, valamivel el kell ütni az időt. Egyfajta megfelelési kényszer hajtja őket, mert a nézőket, azt hiszik, ezzel tudják megfogni, és szavazásra késztetni" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexológus. 

Önök kérték: VV Dennis, a recskaboj

VV Laci mellett VV Dennis a másik kan a villában, Dennis egy kicsit másmilyen, mint a tetovált hátú spanja. Sokkal bevállalósabb, legalábbis abból kiindulva, hogy úgy ment vissza a párbajról, hogy azt ígérte, ha megnyeri, visszamegy a villába, és kiveri mindenhol. Megtette, a műsor szerkesztői pedig megadták a népnek, amire vártak, és megmutatták, mit csinált VV Dennis. Az  Aurelio-klón VV Dennis a kezdetektől fogva a farkával próbált érvényesülni, de ő a pöcshelikopterezés helyett máshogy játszadozik a farkával. Fannival vagy a kezével. Sokatmondó az is, hogy VV Dennis és VV Fanni napközben is bármikor a takaró alá bújnak – a reality vége felé már zavarja VV Dennist, hogy a takaró is részese a szexnek, egyébként nem ismeri a nemet. Várhatóan ezt az aduászt nem fogják kihagyni a műsor hátralévő részében. Mindezt természetesen a nézőkért, a nyereményért, a leendő (médiás) karrierjükért.

„Inkább csak magamutogatás, mennyire nyitott vagyok, mennyire bevállalós.  A viselkedésükben megtalálható a pöcshelikopter-effekt, szóval megfelelésből fekszenek le egymássak. Hátha ezzel nyerek, ezzel leszek címlapon, amire jó párhuzam Kim Kardasian, aki a hátsójával van állandóan címlapon. Az értékrendi problémák tökéletesen látszódnak, akinek nem jutott semmi egyéb, az bizony a testével dolgozik. Tekinthetjük legalizált prostitúciónak?" – elemezte a helyzetet a szexológus szakember. 

A nézők oldaláról nézve a kérdés az, mikor unják meg az állandó szexet, az első események még érdekes, de a rendszeres egy idő után unalmas. A kérdés az, melyik pár mikor próbálja az eddigi produkcióját és ömagát is felülmúlni azzal, hogy takaró nélkül, meztelenül vállalja be a szexet, nappali fényben a kamerák előtt. A nyereményért.