Young G és Gáspár Laci végre felvették dalaikat a villalakókkal, amiken egész héten dolgoztak, ami csodás hír, tekintve, hogy a műsor iszonyatosan kezd ellaposodni. Kiderült, hogy Lacinak kegyetlen szar hangja van (egyébként ez okozta neki a bánatot, amit megérzett az arcán), Edina meg elgondolkodott azon, hogy a villalét után az énekléssel fog foglalkozni, elvégre már itt bent is az a komoly szakmai élmény érte, hogy, idézem:

Király! Én már énekeltem Gáspár Lacival!

Aztán még az is volt, hogy két kigyúrt csávó bevitte a villába a főnyereményt (12 millió forintot) egy üvegdobozban egy babaházzal és egy játékautóval, a villalakók meg elbábozták, mit csinálnának, ha megnyernék a fődíjat.

Ezt csinálnák, ha nyernének:

  • Fanni letenné a jogsit
  • Dóri rendezne egy bulit, amin 3 lány között 10 üveg piát osztana el igazságosan
  • Laci otthont teremtene az egyelőre nem létező családjának
  • Dennis takaró nélkül dugna Fannival
  • Robin mindenkivel kibékülne ( :( ????)
  • Edina dugna Lacival, persze csak ha az anyukája éppen nem tartózkodna a szobában

Edina reakciója 12 millió forint hallatán egészen felbecsülhetetlen volt:

Kiderült még az is, hogy Dóri sokszor kimegy pisilni, amikor figyelni kéne a nekik küldött levelekre, így büntetésből kapott egy saját vécécsészét, de ennek igazából örült. Alap, hogy Fanni elmondta: szívesen belepisilne, ha tehetné.

Nagyjából ennyi értékelhető dolog történt tegnap az egyre unalmasodó villában. Ahogy közeledünk a fináléhoz, a VV 7 értékelhető pillanatai lassan kezdenek belesűrűsödni ilyen pár másodperces gyöngyszemekbe: