A Fleshbot erotikus magazin korábbi interjúi alapján összeállítottuk, hogy a mostanában legfelkapottabb pornószínésznők mely hírességekkel szexelnének legszívesebben. Érdekes párosok születtek, nézzék csak: 

Ashlee Graham - Johnny Depp

A 25 éves, vörös hajú pornós elsősorban Johnny Deppért van odáig, mondjuk az interjúban nemcsak a Golden Globe-díjas színészt említette meg, hanem Harrison Fordot, Leonardo DiCapriót és Ryan Goslingot is, szóval igen széles skálán mozog az ízlésvilága. 

Karmen Karma - James Franco

A csókos seggű asszony nagy vágya, hogy híres rapperekkel szexelhessen, de neveket nem mondott, így maradt James Franco, amerikai színész-rendező, akiről biztosra tudjuk, hogy nagyon bejön Karmen Karmának. A biszex csaj egyébként Kim Kardashianért is csorgatja a nyálát, de ez már egy másik történet. 

Holly Heart - Hugh Jackman

A szőke MILF a saját korosztályában nézelődik: a 46 éves Hugh Jackmannel bújna az ágyba, ha lenne rá lehetősége. Persze, neki is van színésznő kedvence, Scarlett Johansson az. 

Alexis Adams - Ashton Kutcher

Kedvenc pornórendezőnk egyik kedvenc pornósa, Alexis Adams egy interjúban elmondta, ő a friss apuka Ashton Kutchert favorizálja. A pornós toplistáján van amúgy Channing Tatum is. 

London Keyes - Gerard Butler

Úgy tűnik, Scarlett Johansson nagyon menőnek számít a pornósztárok világában, hiszen London Keyes vele szexelne a legszívesebben. Az egzotikus külsejű pornós mindemellett Gerard Butlert sem dobná ki az ágyából, és ő is megemlítette Hugh Jackmant. 

Rizzo Ford - Steve Buscemi

Végre egy nő a listán, aki nem a szépfiiúkért van oda! Rizzo Ford nagy szerelme Steve Buscemi, ha pedig Alexis Adamsek sikerülne elcsábítani Ashton Kutchert, a színész élettársát, Mila Kunist is megvigasztalná. 

Nikki Silver - Connor Paolo

A pletykafészek Ericje minden bizonnyal ki is futna a világból, ha tudná, ki képzelte már el vele a szexet. Connor Paolon ugyanis nem más, mint Nikki Silver élné ki minden vágyát, igen, az a feminista pornós, aki sehol, ismételjük, sehol nem borotválja magát

Kelly Madison - Daniel Craig

Daniel Craig viszont sejtésünk szerint nem utasítaná vissza Kelly Madison közeledést, bár a hatalmas mellű MILF szíve nemcsak Craigért, hanem Hugh Jackmanért is hevesen dobog.