Mostanában több eseményen is megmutatták a celebek a mellüket. Különböző oldalról, eltérő mennyiségben. Önnek csupán annyi a dolga, hogy értékelje a látottakat, egytől tízig. Természetesen a legszebb dekoltázsnak jár a legmagasabb pontszám. Ha egy kép alapján nehezen menne a döntés, nyugodtan kattintson a képekre és pörgesse végig a galériát!

Ariana Grande

Ariana Grande egy elég visszafogott dekoltázzsal jelent meg a Grammy gálán. Azért valamit villantott, úgyhogy éppen csak, de befért a listába. 

Beyoncé

Beyoncénak azért már jobban sikerült kipakolnia a melleit. 

Claire Forlani

A 42 éves színésznőt már rég nem láttuk, de a BAFTA-n végre meglett. Ráadásul ekkora mellközt villantott. 

Iggy Azalea

Iggy Azalea fészekszerű haja már mém lett, de ez a ruha is elég érdekes. Dekoltázs viszont van. Nagy. 

Julianne Moore

Ön elhiszi, hogy Julianne Moore már 54 éves? Pedig annyi, és mégsem érezzük magunkat kellemetlenül, amikor felvesz egy ilyen mélyen kivágott ruhát. 

Kim Kardashian

A baromi vicces Kanye West felesége úgy érezte, hogy elég a Grammyre egy csillogó köntöst húznia. Hááát. A melleit azért kirakta. Döntsön, hogy ez mennyire volt jó ötlet!

Lady Gaga

Lady Gaga tényleg baromi jól nézett ki a Grammyn. De most koncentráljon inkább a mellekre! 

Madonna

Na, hát Madonna szettje egészen elképesztő. A fene se tudja, miért nyomta fel ennyire magasra a melleit. Csak úgy emlékeztetőül, Julianne Moore csak két évvel fiatalabb Madonnánál. 

Miley Cyrus

Ki hitte volna, hogy Miley Cyrus csak vigaszágon jut be egy ilyen mezőnybe?! Pedig Cyrus tényleg egészen visszafogott volt az idei Grammyn. Ettől még dekoltázst mutatott, csak bimbót nem. Ez is haladás. 

Nicki Minaj

Közönséges vagy szexi? Ez a legnagyobb kérdés. De a mell az mell, és ki lett rakva. Nicki Minaj épphogy belefért ebbe a feketébe. 

Paris Hilton

Paris Hilton viszont egyértelműen a prosztó vonalat képviselte. De az új melleket meg kellett valahogy mutatni a Grammy gálán, így vagy úgy. Hát úgy. 

Reese Witherspoon

És végül egy sokkal elegánsabb eseményről, a BAFTA díjátadóról érkezzen Reese Witherspoon, szintén baromi nagy dekoltázzsal. Mérlegeljen, értékeljen!