Rendőrökkel verekedett VV Laci

2015.02.14. 07:24

Bármi is történik a vasárnapi párbajon, VV Lacinak hétfőn mindenképpen el kell hagynia a ValóVilág villáját, a fiúnak ugyanis meg kell jelennie a bíróságon, írja a Blikk.

A villalakónak többször is meggyűlt a baja a törvénnyel, egy házibulin kidobott egy széket az ablakon, ami miatt garázdasággal vádolják, ám volt ennél súlyosabb ügye is : évekkel ezelőtt összeverekedett négy civil ruhás rendőrrel.

„Nem szívesen beszél róla ő maga sem, komoly ügy lett belőle. Két év felfüggesztettet kapott miatta" – nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

„Olyan hat évvel ezelőtt történt az eset, amikor Laci még be sem töltötte a 18. életévét. A barátnőjével egy gyorsétteremben voltak, amikor állítólag beléjük kötött négy civil ruhás rendőr. Laci verziója szerint rászálltak a barátnőjére, amitől nagyon bepipult. Szó szót követett, de nem sikerült dűlőre jutniuk, úgyhogy tettlegességig fajult a dolog. Laci már akkor is nagyon jó volt a küzdősportokban, úgyhogy négy emberrel is fel tudta venni a harcot. Azt nem tudhatta, hogy rendőrök" - mesélte a lapnak a forrás.

VV Laci végül megúszta két év felfüggesztettel, ami már elévült, de nem lehet tudni, hogy ez az ügy befolyásolja-e a jelenleg folyó garázdasági ügyének végkimenetelét, írja a Blikk. A lap  megkereste a villalakó jelenlegi ügyvédjét is a korábbi bírósági üggyel kapcsolatban, de ő nem kívánt nyilatkozni. Családja sem reagált a témára.