Kezdem kapisgálni, miért vannak itt bent. Mind bolond. Egyik se normális

– mondta a villalakókat énekelni tanító Gáspár Laci Young G-nek, vagyis VV4 Bécinek, miután kiborult attól, hogy a villalakók többsége, de főleg Dóri szinte térden csúszva könyörgött neki, hogy adjon már nekik egy kis vodkát.

Miután az aktmodell végre megkapta az alkoholt, a konyhapulton kezdett táncolni, Edina pedig követte őt. Laci ettől kikészült, és elpanaszolta Robinnak, hogy ő hányni tudna az ilyen nőktől, mert ő azt szerette benne, hogy

konzervatív.

Már megint mit csinálsz? Gyere ide! Megint egy olcsó nő vagy! Ez vagy te?!

– szidta Laci Edinát, miközben Gáspár Laciék az Aranyesőt énekelték. Dóri ezalatt kegyetlenül kiütötte magát, annyira, hogy végül elkezdett hisztérikusan zokogni, Fannika pedig kinevette emiatt.

Gáspár Laci ekkor már kétségbeesetten pislogott a sarokban, és nem értette, mi történik.

Pedig csak ezután kezdődött az, hogy mindenki elkezdett ordibálni mindenkivel, amitől Dóri csak még jobban zokogott. 

Fannika erről az egészről később csak ennyit mondott:

Ez egy érezhetően látható szituáció volt.

Amik ezek után történtek, azt nehéz szavakba önteni. Gáspár Laci és VV Béci valamiért bent aludtak a villában, Dóri pedig halál részegen próbálta rásózni mindenkire a hialuronsavas arckrémét, amit nagyon nehezen tudott kimondani. Majd a büntetésből hozzáláncolt vécécsészével mászkált fel-alá a hálószobában, Gáspár Laci pedig feszült, mert nem bírta elviselni a továbbra is egymással ordibáló villalakókat.