Vasárnap VV Edina távozott a Való Világ 7-ből, az erdélyi lány ráadásul szívszerelmével, Lacival párbajozott az RTL-nek és a többi játékosnak köszönhetően: a csatorna először azért büntetett, mert elbarikádozták magukat dugás közben, a játékosok pedig egyszerűen arra gyúrtak, hogy valamelyiküket kizavarják a játékból. „Nem vagyok kibékülve a villalakók döntésével, biztosan nem küldtem volna példáué Fannit Dennis ellen, bármilyen régóta éleződött köztünk az ellentét. Meglepett a csatorna döntése os. Lehet, hogy szabályt szegtem, nem tudom, hogy igazságos-e. Valamennyire biztosan, hiszen ekkora szabályzegést nem tehettünk vonla meg. Azt megbántam, de így utólag már tudom, hogy mindegy lett volna, hiszen a többiek már eldöntötték, hogy a kettőnk közül valakire rakják a jeleket” – fejtette ki a Velvetnek a nő, aki szerint végül azért esett ki ő, mert elég gonoszul bánt Zsuzsával.

Na de nem is ez az érdekes, hanem hogy a szexszel híresen hadilábon álló, a saját bevallása szerint akármeddig cölibátusban élő Edina végül hogy magyarázta ki otthon, és úgy egyáltalán hogy adta el magának, hogy mégis szeret dugni? „Azt tudtam, hogy anyukám nem fogja azt díjazni, hogy Lacival testi kapcsolatot létesítettem, de elfogad. Bent mindent máshogy él meg az ember, a hormonokkal és az érzésekkel nem tud szembe menni a játék miatt sem. Mikor kiszaladtam a szobából, azt éreztem, hogy úristen, stopot kell mondanom, mert a hormonok tombolnak benne” – mondta Edina. És akkor most itt készüljön fel mindenre, ugyanis Edina rettentő erős gyógyszerrel akarta felvenni a harcot a fránya szex ellen.

“Hormonnyugtató gyógyszereket akartam bekérni, de közölték velem, hogy ilyen nem létezik.”

Edina egyébként folytatni szeretné kapcsolatát a villa betörhetetlen bikájának gondolt, ehhez képest három nővel is kavargató férfival. „Az utolsó másfél hónapban be kellett látnom, hogy ez a fiú őszintén szeret. Ha kijön, és folytatni akarja, akkor támogatni fogom. Úgy őt, mint a kapcsolatot. Egy egészséges kapcsolatba beletartozik a vita, a villában persze más. Kint még erősebbek leszünk, mert kevesebb időt tölthetünk együtt, és a hiányérzet annyira felerősödik, hogy boldogok leszünk.”

És most jön a lényeg: Edina a villalakók nagyrészével ellentétben dolgozni is akar, ráadásul nem is feltétlenül a médiában. Jó, azért egy kicsit ott is. „Vannak terveim, de a fődíj nélkül nehéz lesz őket megvalósítani. Pénz nélkül nem tudom fizetni úgy a főiskolát, ahogy szeretném, de az énekléssel is akarok foglalkozni. Az akarat bennem van, de még nincs lehetőségem erre, először egy munkát kell találnom, hogy fenn tudjam magam tartani. A most szerzett ismertségemet szívesen kamatoztatnám, dolgoznék a médiában, de bármilyen munkát elvállalnék.”