A Való Világ játékosai ezen a héten földrészeset játszanak, ami annyit jelent, hogy minden játékos egy-egy földrészt képvisel az egész héten. A képviselés nagyjából annyiból áll, hogy jelmezt kell viselniük egész héten. Dóri Európa, Fanni Afrika, Laci Amerika, Robin Ázsia, Dennis pedig Ausztrália. Ennek értelmében Fanni állatbőröket hord valamiért, Laci mexikói, Robin gésa, Dóri seggkilógatós dirndliben van, Dennis pedig meztelenül, egy, a térdéig lógó műpöcsöt viselve csupán.

A Pápua Új-Guinea-iak törzsi viseletét, a kotekát kell hordania, ami egy péniszt takaró üreges fadarab, de a Való Világ készítői annyit módosítottak a kotekán, hogy tulajdonképpen egy puha, bőrszínű műkolbászra húzott sárga zokniról van szó. "Ez mi a faszom? Ebbe rakom a pöcsömet?" - tette fel Dennis a nagy kérdést, amikor megkapta a jelmezét.

Dennisen kívül Laci nem örült még különösebben a jelmezének, nem tetszett neki, hogy mexikói lett. "Amikor Amerikát kaptam, akkor megörültem, azt hittem, hogy valami ügyvéd leszek, vagy sztárbróker, Amerikát ez jellemzi, erre Mexikót kaptam" - mondta.

A keddi adásban egyértelműen Dennis adta leginkább a showt. Megtanulhattunk például egy csodálatos új szinonímát a péniszre: brocattoni (mondjuk abban nem vagyunk tökéletesen biztosak, hogyan kell leírni).

Valamint egy igazi, Arany János-díjra érdemes mondata is volt: "Ki van a faszom bazmeg, három ilyen retardálttal vagyok körbezárva, geci!".

A földrészek hetén az első nagy versenyt Németország, vagyis Dóri rendezte, sör-virsli verseny volt, ami alatt egyrészt a tévétörténelem legtöbb böfögése hangzott el, valamint az ilyen versenyekhez méltó módon a győztes elhányta magát. A versenyt Robin nyerte meg, aki egy óvatlan pillanatban nemes egyszerűséggel arconhányta magát.

A szokásoktól eltérően kedd este volt kiválasztás, és úgy néz ki, a játékosok végre elkezdtek taktikázni. Most hogy már csak öten vannak, erősen felértékelődött Robin különleges képessége, vagyis az, hogy ő tud két jelet is rakni valakire a kiválasztáskor.

Fanni veszélyben érezte magát, nagyon tartott attól, hogy Dóri elkezdett Robinnal barátkozni. A félelme végül beigazolódott, valóban összeállt a Dóri-Robin-tengely. Ennek ellenére Fanni megúszta a kiválasztást, Dóri ugyan rátette a jelét, ahogy Laci is, Robin viszont különutas volt, és ő Lacira tette a jelét. Mivel rajta kívül Dennis és Fanni is rátette a jelet, így Lacit küldték párbajozni, zsinórjában másodszor, összesen harmadjára.