Klapka György nem csak ismerte azt a nőt, aki még múlt hétfőn lett öngyilkos a Mammutban, hanem együtt is táncoltak. A nő a Blikk információi szerint operaházban és az operettszínház is táncolt, és egy ideig Klapka partnere is volt. 

Az üzletember tudta, hogy már régóta szenvedett, anyagi gondokkal küzdött, de nem érti miért nem kért tőle segítséget, és miért választotta ezt az utat. 

Nem értem, hogy miért nem fordult hozzám, ha segítségre volt szüksége, engem mindig elérhetett volna, tudta a számomat is. Én Berlinben a Fridrichstadt-Palastban ismertem meg, aztán itthon én vittem be a tévébe, van közös felvételünk is. Az a számunk olyan jól sikerült, hogy eladták a világ több országába is. Nagyon sajnálom, hogy ő is azt az utat választotta, amit a feleségem, Mary Zsuzsi.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.