Berki Krisztián gyermeke édesanyjának vagy éppen gyermekének lenni nem lehet leányálom. Legalábbis a mai Borsban tett kijelentések alapján nem igazán tudjuk elképzelni, hogy annyira cserélnénk bármelyik családtagjával. Az Éden Hotel műsorvezetője már nekünk is kifejtette furcsa életszemléletét, de a mai Borsban arról is beszélt, hogy esze ágában sincs a lányára vigyázni, Hódi Pamelának pedig állást szerzett, hogy ne az ő pénzét költse. 

Kiderült még, hogy Hódi a gyerekszüléssel valami furcsa univerzumba keveredhetett, és kiszakadt a társadalomból, ugyanis most Berki azt mondta, hogy

Fontos számomra, hogy Pamelát vissza tudjam vezetni a társadalomba, újra pénzt keressen, hogy ne mindig az én pénztárcámat kelljen kinyitni.

Aztán kiderült az is, hogy azért annyira mégsem befolyásos ember, még ha elmondása szerint Hódi tőle kapta a tudást, amit most kamatoztathat. 

Egy dolog nem sikerült, casting nélkül elintézni,...

De mindenki nyugodjon meg, sikerült a casting, így az Éden Hotel késő esti kísérőműsorát majd Hódi Pamela vezeti, addig pedig Berki azt csinál, amit akar. Persze a gyerekére nem vigyáz, mert szerinte ez nem az ő dolga. 

A Blikkből pedig az is kiderült, hogy a három hónapos nyaralós munkáért 30 milliót kapott. Állítólag még egy magyar celeb sem kapott ennyit, ráadásul költenie sem kellett, mert minden költségét állta a csatorna. Sőt ruhára sem kellett költeni, mert a stylistok ezt is intézték, állítólag 100 szett ruhát vittek neki, hogy ne kelljen kétszer felvenni egymás után ugyanazt a ruhát. Hová is vezetne az. 

Nem azért dolgozom, hogy elfáradjak.

-válaszolta a műsorvezető az újságnak, a munkáját firtató kérdésre.