Jó, Chrissy Teigen Golden Globe-os sírós arcát elég nehéz felülmúlni, de azért akadt mostanában egy-két jelentkező. Nem kis feladat az örökranglistás Kardashianon vagy Selena Gomezen túltenni, de ők hárman legalább megpróbálták. 

Julia Roberts

Julia Roberts a The Secret in Their Eyes forgatásán sírta el magát a padka szélén, Chiewetel Ejiofor mellett. Valószínűleg egy jelenet miatt törtek Robertsből elő a könnyek, de a sírás, az sírás.

Courteney Cox

Cox jelenete is hasonló, csak itt nem egy forgatáson sírt a színésznő. Egy baráti kávézással kezdődött a dolog, aztán Courteney Cox kifakadt. Az okok egyelőre ismeretlenek. Cox elvileg boldog, és minden rendben körülötte, szóval ez csak valami spontán sírás lehetett.

Mickey Rourke

Az egyik legbizarrabb összeomlást Mickey Rourke produkálta Valentin-napon. Rourke két törpe spiccet és egy csivavának látszó kutyát sétáltatott, amikor eltört a mécses. A színész lerogyott a járda szélén, rágyújtott, és sírt egy kicsit. Orosz modell barátnője, Anastassija Makarenko megvigasztalta, úgyhogy nincs gáz.  

Szóval ők hárman lennének az új tagok a síró celebek klubjában. De ha már itt vagyunk, nézzük meg újra Kim Kardashian bömbölő fejét, mert ebből sosem elég! 

Jó, akkor már Chrissy Teigen meghatódós arcát is. John Legend felesége ilyen, amikor örömében sír. 

Ennyit a sírós celebekről, köszönöm a figyelmet. Viszlát.