Vasárnap este megtörtént az, ami a szerkesztői csavaroknak köszönhetően hetek óta húzódott a VV7-ben: Lacinak hála kiesett a játék legsúlyosabb karaktere, Fannika. Emlékére összegyűjtöttük, hogy az elmúlt hónapok alatt mit is kaptunk a tündérfalvi szereplőtől. 

Cukiskodást

Annyira jól kezdődött minden: elindult a VV7, és az első benyomások alapján tényleg meggyőződésünk volt, hogy Fannika a bolygónk legcsodálatosabb lénye. Az egykori butikos annyira jól nyomta a cukin együgyű plázacica karakterét, olyan édesen nyávogott és olyan szórakoztató volt a mimikája és a gesztusai, hogy egyből elolvadtunk. 

Aranyköpéseket

Fannikának azt is pillanatok alatt megbocsátottuk, hogy mérhetetlenül ostoba, egy-egy hozzászólása, világnézetének kinyilatkoztatása ugyanis bearanyozta estéinket. Aranyköpései egyre csak gyűltek, kedvencünk például: "Hozzám olyan szinten közel állnak a logikai feladatok, mint Makó Jeruzsálemtől. Egyszerűen az agyam annak részét, amit logikára kéne használnia, egyszerűen nem indul be. Hiába próbálom, tiszta rozsdás. Szerintem benőtte a sok haj, tiszta szőr."

Új szavakat

Az aranyköpések mellett nem volt hiányunk nyelvújításban sem, Fannikának köszönhetően csodálatos új szavakat és kifejezéseket ismerhettünk meg. A VV7 előtt tisztában voltak például azzal, mit jelent a szűzpöcök életmód? Na ugye. "Az a nő, aki nem iszik, nem bulizik, mindig figyel magára, nem szexel kamerák előtt, nem csókolózik, mindig tudja, mikor mi van. Egy ilyen 100 százalékos apáca" - ismertette Fannika.  

Ingyenpornót

Mindezek után baromira sajnáljuk, hogy a tündérfalvinak van egy szánalomfalvi oldala is: hamar kiderült ugyanis, hogy Fannikánál alpáribb, közönségesebb nőt még nem hordott hátán a Föld, mindemellett pedig - nincs mit szépíteni ezen - jó nagy ribanc is. Akkora szex nem volt még a villában, mint amit ezek ketten levágtak Denissel, és ennyi ingyenpornót sem kapott még a nép egy valóságshow leforgása alatt. 

Hitet az ostobáknak

A parádézásból viszont egy idő után elege lett a nézőknek, Fannika túl sok lett a közönség számára, és bár több alkalommal is védve volt a játékos segge, hétvégén úgy vágták ki a villából, hogy a lába sem érte a földet. A kudarc ellenére viszont egyértelmű, hogy a lány vitte végig a hátán a műsort, vele voltak tele a bulvármagazinok címlapjai, és ide a rozsdás bökőt, hogy az RTL talál neki valamilyen munkát a csatornánál. Aurélió és Baukó Éva után tehát itt az újabb exvillalakó, aki hitet ad a többi ostobának: a nulla ész, a rosszindulat és a szex egyenes belépőt jelent a magyar celebvilágba.