A Való Világ hetedik évadának századik összefoglalójából a következő dolgok derültek ki:

  • Lilu akkor is jól néz ki, ha a Mátrix-filmekből kölcsönöznek neki ruhát, és nem, nem fekete latexcuccokra gondoltam, hanem szürke, buggyos izékre.
  • Február 24-én lesz az utolsó kiválasztás a műsorban, és mivel Dennisnek nemigen maradtak barátai, nem lepődnék meg, ha ő kerülne kiválasztásra.

Ez volt még

Laci és Fanni párbaja előtt bulit tartottak, ezen először Fanni és Dennis voltak szomorúak, aztán Laci és Robin is. Utóbbiak összebarátkoztak, annyira, hogy Robin bömbölt is a hirtelen termett barátnak. Idézem:

Gö... kü... vu... khe.

Fannit rendkívül felzaklatta, hogy Robin Laci miatt sírt (sajnos viszont nem ismeri a megsirat és a megríkat kifejezés közti különbséget), de aztán Dennis sugallatára tojt az egészre.

Dennis lelke eközben nyugvópontra jutott Fanni esetleges távozásával kapcsolatban: eleinte kicsit sajnálta volna, ha a lány nem megy vissza (nem is ment), aztán úgy vélte, "eljátszok én egy budipapírral is".

Dóri haja tarkóig lenőtt.

Laci meg Robin továbbra is haverok.

Dennis szerint azért fájt a feje, miután Fanni elveszítette a párbajt, mert tele volt könnycseppel. Úgy beszélt Fanni távozásáról, mintha nem egy hetet kéne már csak kibírnia nélküle.

Fanni elég bunkó búcsúlevelet hagyott maga után, amin Dennis kivételével mindenki kiakadt. Idetesszük majd, ha felrakja az RTL.