Arnold Schwarzenegger a napokban tényleg Magyarországon járt, tiszteletét tette a Siker-nap nevű rendezvényen, ahol lelkesítő beszédet mondott, de a legjobb az egészben, hogy kiderült, mennyire hétköznapi emberként viselkedik a magyar celebvilág, ha egy náluk sokkal nagyobb híresség közelében vannak.

Sarka Kata közös szelfije a Terminátorral talán a legcsodálatosabb mind közül.

De hasonlóan jó képet sikerült lőnie Danny Blue-nak is, akire talán már kevesen emlékeznek, de ő az a bűvész, aki A mentalista című tévéműsor győztese volt, azóta pedig úgy elvarázsolta magát, hogy szinte senki sem kíváncsi rá.

Aztán voltak olyanok is, akiknek tényleg összejött egy valódi közös kép. Ilyen volt például a világ talán egyetlen lakodalmas-bokszolója, Bunyós Pityu, aki annyira ritka párosítással rendelkezik a szakmáit tekintve, hogy még Schwarzeneggernél (színész-testépítő/ színész-politikus) is nagyobb unikum, úgyhogy talán inkább ez utóbbi köszönhetné meg a közös képet Bunyósnak és nem fordítva.

Update: Bunyós Pityu közben törölte a képet, úgyhogy már csak annyi nyoma van Facebookon annak, hogy találkozott Schwarzeneggerrel, hogy korábban posztolt egyet, amikor megkapta a jegyét a Siker-napra. Ebben a posztban egyébként egy egészen príma photoshop műalkotás is látható.

Voltak sportolók is, akik találkoztak a Terminátorral, Rákóczi Gabi, az Arnold Classics verseny bronzérmese stílszerűen egy edzőteremben futott össze vele.

Kiss Gergely, olimpiai bajnok vízilabdázó pedig a Siker-napon találkozott Schwarzeneggerrel. Kiss egyébként a Tv2 reggeli műsorában azt mondta, Schwarzenegger teljesen elképedt a mgasságán.  Kiss egyébként 198 centi magas, míg Schwarzenegger hivatalosan 188, de az ő magassága állandó vita tárgyát képezi.

A Terminátor magánál alacsonyabb, magyar hírességekkel is találkozott, például Orbán Viktorral, akivel, ha minden igaz, akkor Andy Vajna házában fotózkodtak.

Az ország leghíresebb fitnessz-házaspárja, Schobert Norbi és Rubint Réka is ott volt a Siker-napon, ők viszont nem készítettek közös képet Arnold Schwarzeneggerrel, vagyis hát nem klasszikus közös képet.

Nem mindenki volt egyébként elájulva attól, hogy találkozhat a Terminátorral. Úgy volt például, hogy Majkáék fognak zenélni a Siker-napon, de amikor megtudták, hogy egy egyébként 500 ezer forintba kerülő, Schwarzeneggerrel közös kép lenne a gázsijuk, úgy döntöttek, nem vállalják a fellépést. Mondjuk egy közös fotóból tényleg nehéz befizetni a csekkeket.