Madonna húsz év után először újra a Brit Awards színpadára áll, és erre a nagy alkalomra annyira felkészült, hogy egy komplett listát rakott össze azokból, amire szüksége van.

A Mirror azt írja, Madonna összesen négy öltözőt kért magának – az egyik lesz a sminkszobája, a másik az öltözője, a harmadik a nappalija, a negyedik pedig a fürdőszobája.

És hogy minden tényleg tökéletes legyen, Madonna gőzölős inhalálót használ, állítólag azért, hogy a hangja is rendben legyen előadás közben. Erről pedig készült egy fotó, amin az 56 éves énekesnő arca olyan, mintha erősen ki lenne vasalva, és emiatt pont úgy néz ki, mint aki azonnal megkaphatná egy Disney-filmben a gonosz mostoha szerepét.

Madonna a kívánságlistájára felírta azt is, hogy előadása előtt 24 órával már égjenek illatosított gyertyák az öltözőiben, mert attól minden nagyon zen lesz, mielőtt színpadra lépne. Kért még earl grey teát, illetve pezsgőt is, meg egy komplett bárpultot a csapatának.

Úgy tudni, hogy az összes fellépő énekes – például Taylor Swift és Ed Sheeran – mellett Madonnának lesz a legnagyobb helye a backstage-ben, és természetesen az egészet az ő ízlése szerint dekorálják ki. Annyira, hogy állítólag egy fehér, párnázott luxustrónt is kap. Bár hogy ez pontosan mit jelent, az nem derült ki.

Az énekesnő egyébként 1995-ben lépett fel utoljára a Brit Awardson, ahol már 12 jelölést kapott, amelyek közül kettőt meg is nyert.

De hogy Madonnának milyen nagy dobása lesz ezen a díjátadón, azt még nem tudni. Én csak abban reménykedem, hogy most nem teszi ki az egész seggét, és nem polcolja fel az égbe a mellét úgy, mint a Grammy díjátadón.