18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexvideót loptak ki az Éden Hotelből

2015.02.27. 08:59

Komoly jelenet került fel egy videomegosztóra az Éden Hotel harmadik évadából, és a zuhanzóban látható kemény szex  miatt áll a bál a TV2-nél, írja a Blikk.

A csatornámál most keresik a felelősöket, és vizsgálják, hogyan kerülhetett a netre a vágatlan felvétel, amelyen ráadásul két olyan szereplő látható, akik hivatalosan még be sem kerültek a műsorba. 

A felvétel minősége alapján valószínű, hogy a teljesen zárt gyártású műsor utómunkálatai során sikerült valakinek a mobiljával felvennie a szexjelenetet. 

A TV2 a Blikk kérdésére nem cáfolta, hogy valóban az Éden Hotel szereplőit láthatjuk a felvételen, amely a játék forgatási helyszínén, Costa Ricában készült.

„Olyan felvételről van szó, amelyet nem szántunk képernyőre. Nem megyünk el szó nélkül az eset mellett, vizsgáljuk annak a körülményeit, hogyan kerülhetett fel a videoportálra a képsor" – nyilatkozta a lapnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.