• A játékosok 90 százaléka azzal a szöveggel szokott bevonulni a Való világ villájába, hogy szeretne elhelyezkedni a médiában. Meglepő módon a korábbi hat szériából egészen sok embernek sikerült már ez a nagy elhelyezkedés. 

    A VV1-ből Majka volt az, aki hatalmas karriert csinált: először Dopeman karolta fel, és ennek köszönhetően azóta is rapperkedik, illetve már a sokadik műsor vezetését bízzák rá. Jelenleg épp a TV2-nél.

    A legnagyobb karriert egyértelműen a Való világ 2-ben megismert Molnár Anikó futotta be, aki volt már Nagy Ő, sima modell, ducimodell, sminkes, és gyakorlatilag minden, amiről az ember álmodhat.

    A Való világ 4-ből talán Baukó Évából néztük ki a legkevesebbet, de aztán összeszedte magát, és megkapta a VV7 háttérműsorát. Illetve akkora celeb lett, hogy kirakták a dzsungelbe is egy rakás másik celebbel együtt.

    Ugyanúgy a negyedik szériából emelkedett ki a nyertes Alekosz is, igaz, ő csak egy saját, feleségkeresős műsort kapott, de azért az is elég szép karrier.

    Sőt, a negyedik szériából lett viszonylag ismert VV Béci, aka Young G is, aki mostanában Dukai Reginával együtt csinál úgy, mintha fekák lennének.

    És igen, a negyedik széria annyira sikeres volt, hogy Nádai Anikónak onnan egyenes út vezetett az Éjjel-nappal Budapestig.

    Baukóhoz hasonlóan a VV6 nyertese, Aurelio is a dzsungelben kezdte a celebekkel, majd a Belevaló világot vezette egészen a VV7 végéig. Hogy ezután is marad-e a tévézésnél, azt nem tudjuk, de az tuti, hogy a focit folytatja.

    Hogy a Való világ 7-ből ki lesz az, akit a következő években is képernyőn látunk majd, még nem tudjuk. De Fannikát már annyiszor betolták társműsorvezetőnek a Belevalóba az utolsó egy hétben, hogy azt gyanítjuk, az RTL-nek tervei vannak vele.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!