Selena Gomez nemrég a V magazine címlapján annyira durván Lolitának volt sminkelve, hogy még én szégyelltem magam, miközben a fotókat néztem. Pedig Selena Gomez nem négyéves, sőt nem is tizennégy, hanem 22. Mégis úgy néz ki, mint egy kislány, aki összekente rúzzsal az arcát, és felvette az anyja magassarkúját, hogy a tükör előtt abban parádézhasson otthon.

És nem csak akkor néz ki sámlira állított óvodásnak, amikor annak van sminkelve. Gomeznek alapjáraton van moncsicsifeje:

De nincs egyedül, hozzá hasonlóan nagyon fiatalkának tűnik Ariana Grande is, akinél szintén rossz érzése van néha az embernek, mikor a pucsítós fotóit nézegeti. Pedig Grande is elmúlt már húsz.

Viszont valószínűleg ön is azt kérdezné először az alábbi kép láttán, hogy milyen anyja van ennek a kislánynak, hogy ezt engedi?

A Szívek szállodájából (Gilmore Girls) ismert Alexis Bledel már nem néz ki tizenkettőnek, de a képei alapján soha nem mondanánk meg, hogy elmúlt már 18. Pedig tisztában vagyok vele, hogy a színésznőnek már férje is van, és idén lesz 34 (!) éves.  

Anna Kendrick leginkább a magassága miatt nézhet ki átlagos tinilánynak, mert a színésznő csak 155 centi. Szóval ha nem lenne ismert, bizonyára mindenhol elkérnék a személyi igazolványát, pedig már elmúlt 18. Annyira, hogy idén lesz 30 éves.

Persze, hogy mindenki tisztában van vele, hogy Reese Witherspoon nem tinilány, de nézzen csak rá a színésznőre – röhögve eljátszhatna egy tizenéves kiscsajt valami vígjátékban.

Pedig már elmúlt 38, és van három gyereke is.