Nem másról van szó, mint a Wall Street farkasában híressé vált Margot Robbie-ról, aki nemrég elárulta, egy pofonnak köszönheti felívelő karrierjét.

A fiatal színésznő a Harper's Bazaar áprilisi számában mesélt a film válogatásáról, amikor egy veszekedős jelenetet kellett előadnia DiCaprio társaságában. 

„Az járt a fejemben: Már csak 30 másodperced van ebben a szobában, hogy valami lenyűgözőt mutass, máskülönben az egészből nem lesz semmi. Ilyen alkalom nem lesz több az életben, ragadd meg" - emlékezett vissza a Martin Scorsese előtt töltött percekre.

Az ordítozós jelent végén DiCaprio végszava az volt: "Gyere ide, és csókolj meg." Robbie egészen közel ment partneréhez, ám ahelyett, hogy valóban megcsókolta volna, inkább lekevert neki egy hatalmasat és csak annyit mondott: "B..szd meg!"

Mivel a forgatókönyvben semmi ilyen nem szerepelt, a szobában pedig azonnal megfagyott a levegő, az ausztrál színésznő nagyon megbánta a dolgot, és azon járt az agya, hogy nemcsak karrierjét vágta el örökre, de valószínűleg be is perlik majd ezért a pofonért.

Ehelyett Scorsese és DiCaprio röhögésben tört ki, a többi pedig már történelem.