DSC 0573

Berki jól megszívatta az Éden új csaját

2015.03.04. 22:04

A 22 éves Evelin érkezése volt az Éden Hotel szerdai adásának magasan a legjelentősebb eseménye. Evelinről megtudtuk, hogy egész életében fiúkkal barátkozott, jó emberismerő, debreceni pultos és észre fogja venni, ha a párja a háta mögött játszik.

A műsorvezető Berki Krisztián alaposan megszívatta a jó emberismerőt: közölte vele, ha a kapuból visszainteget neki, az plusz pontot jelent. Evelin egy pillanatra elbizonytalanodott, majd visszaintegetett, mire Berki azt mondta a csajnak:

Kár, hogy ezt a játékot nem pontra játsszák.

Az egész jelenet lényege mondjuk az volt, hogy megint láthattuk Zoét, a szépséges szobalányt, aki így epizódszereplőként is kenterbe veri az összes botoxolt lányt a Villában Hotelben.

Fekete-fehérben villog Zoé, a szobalány
Fekete-fehérben villog Zoé, a szobalány
Fotó: Velvet

A továbbiakban láthattuk, ahogy a lányok rögtön gyűlölködnek Evelinre, ahogy Loki mindent megtesz, hogy párja, Nóri néhány agysejtjét a fejnek nevezett rekeszében összerendezze („A Nóri jószándékű lány, de egyszerű, mint egy bot"), na meg, hogy Naominak kicsitschwer pár tőmondat felolvasása.

Adri és Patrik lemehettek a tengerbe fürdőzni, smároltak, hülyeségeket beszéltek és strandoltak, miközben kiderült, hogy Adri nem Patrik mellett akar megöregedni. Megtudtuk, hogy „Patrik nem romantikus típus, hát ugye focista".

DSC 0577
Fotó: Velvet

Naomit egyértelműen szarkavarónak hozta Costa Ricára a Tv2, jól betölti e szerepét. Külön vicces volt, hogy Lokira ő és Nóri egyszerre támadtak rá, mondván más lányokkal is beszélni mert, úgy tűnik, mindkettő ki akar esni. Loki ezt újabb csodás mondattal honorálta:

Nóri olyan, mintha partvisnyél lenne a testében.

A végén még üvegeztek a spílerek, volt masszírozás, bugyi nélkül szaladgálás (szoknyában :(), sztriptíz, de szigorúan semmi erotika. Aztán a végén Evelin csak fürdött pőrén, de azt meg kikockázták. Az Apolkát nagyon megkedvelő Péter idézetével búcsúzunk:

Azt érzem, hogy [Apolka] ki fog tudni nyílni, mint egy gyönyörű pipacs.