1984-ben, 31 évvel ezeőtt mutatták be a Rendőrakadémia-filmek első részét, vagyis most egyáltalán nincs különös aktulitása egy visszaemlékezésnek. Viszont ezeket a filmeket annyira szeretik – valószínűleg ön is, hisz kattintott – hogy mindig jó megnézni, hogy mégis mi lett a főbb szereplőkkel.

Steve Guttenberg (Carey Mahoney)

Miután a színész kimaxolta a 80-as éveket, szépen csendben eltűnt, és semmi különöset nem csinált. Mondjuk akik nézték a Veronica Mars című sorozatot, azok láthatták Guttenberget a második évadtól.

És persze az IMDb szerint még egy halom másik munkája is volt, de ezek mind viszonylag lényegtelen sorozatok, vagy tévéfilmek.

Kim Cattrall (Karen Thompson)

Sokaknak valószínűleg nem az a meglepő, hogy mit csinál mostanában Kim Cattrall, hanem az, hogy ő bizony szerepelt a Rendőrakadémiában. De azért itt van, így néz ki mostanában:

Vagyis pont úgy, mint az eddigi Szex és New York filmekben, Samanthaként.

G.W. Bailey (Thaddeus Harris)

Lehet, hogy eljátszotta párszor Harris kapitányt, G.W. Bailey-ből viszont tipikus tévészínész maradt, de legalább szerepelt egy halom híresebb sorozatban is, például A főnökben, vagy a Major Crimes-ban.

Leslie Easterbrook (Debbie Callahan)

A színésznőről valószínűleg mindenkinek annyi maradt meg, hogy ő volt az a szexi szőke a Rendőrakadémiában. És hát valahol még mindig az, hisz ahhoz képest, hogy elmúlt 60, tökjól néz ki.

A fenti kép egyébként két éves, frissebb sajnos nem volt.

Michael Winslow (Larwell Jones)

 A Rendőrakadémiában fura hangokat adott ki magából, és nem megdöbbenő módon a komikus azóta is pontosan ugyanazt csinálja: 

Donovan Scott (Leslie Barbara)

Donovan Scott nem csak a Rendőrakadémiában játszott, de Olivia Newton-John Physical című videóklipjében is, amiben az énekesnő dagadt férfiakat próbál megmozgatni.

Mostanában tévéfilmekben, vagy sorozatokban szerepel. Ebben például a ő a mikulás:

David Graf (Tackleberry)

Graf még a Rendőrakadémia előtt szerepelt a M*A*S*H-ben, később pedig rengeteg sorozatban, egészen 2001-ig, mikor szívrohamban elhunyt. Egyik utolsó szerepe Az elnök emberei sorozatban volt.

Bubba Smith (Moses Hightower) (2011)

Az egykori amerikaifoci játékos hat rendőrakadémia filmben játszotta el Hightowert, és szerepelt még jópár sorozatban is. 2011 nyarán, 66 évesen hunyt el szívelégtelenségben.