Öt szuper állásajánlat VV Fannikának

2015.03.11. 17:28

A legutóbbi hírek szerint VV Fannika Dennissel együtt munkanélküli, de cseppet sincs elkeseredve, a nagy lehetőségre vár ugyanis. Hogy ez pontosan mit jelent az ő kis világában, Tündérfalván, arról csak sejtésünk lehet, leginkább arra tippelünk, hogy jó sok pénzért ne kelljen csinálni semmit. Míg az exvillalakó a sült galambra vár, összegyűjtöttük pár testhezálló melót neki, önök pedig döntsék el, milyen munkakörben látnák legszívesebben Fannit!

Hajdonor

Nulla energiaráfordítással kitűnő hajdonor válhatna a nagyhajú Fannikából, semmi más dolga nem lenne, mint körömreszelés és lábáztatás közben a séróját növeszteni. Így maradna ideje olyan világmegváltóan bölcs kérdésekre is, mint például: "Vajon honnan tudja a haj, hogy neki nőnie kell?" és hogy "Vajon ha csendben maradok, lehet hallani, ahogyan nő?"

Műsorvezetés

A legtöbb villalakó azért jelentkezik a műsorba, hogy miután ország-világ látta a nemi szerveit, felelősségteljes műsorvezető válhasson belőle az RTL Klubnál. Van egy jó hírünk: a csatorna teljes mértékben nyitott erre, még a 70-es IQ-szint sem szabhat határt a tévés karriernek, és mint az kiderült, eléggé favorizálják a tündérfalvit. Fannika dekoratív, affektáló, naiv és feltörekvő, kitűnő exnője munkatársa lehetne egyszer Istenes Bencének. 

Pornó Kovinál

Már úgyis mindent láttunk, amit pornófilmekben látni szokás, Fannikának meg csak az volt a gondja a kamerák előtti dugással, hogy ingyenpornót kapott a nép. Mondjuk itthon pont nem keresi szét magát az ember a pornózzással, de ugródeszkának Kovi is tökéletes, a rendező mindenek előtt megtaníthatná hitelesen szimulálni az élvezést, mert amit Fanni adott elő, azt nem veszi be senki. 

1
Fotó: RTL Klub

Szerep az Éjjel-nappal Budapestben

Minden rosszindulatunkat félretéve Fannika tényleg hatalmas színésznő, és szórakoztató egyéniség, biztosak vagyunk abban, hogy ugyanúgy megállná a helyét a a csatorna kvázireality-jében, mint a szintén VV-ben kezdett Nádai Anikó. 

Szoláriumban recepciós

És egy kicsit most elbizonytalanodtunk, mert könnyen lehet, hogy félreértettük Fannika vágyait. A szoláriumfüggő lánynak ugyanis maga a paradicsom lenne egy recepciós állás valamelyik szolárium-stúdióban, ennél testhezállóbb feladatot nem is lehet a számára kitalálni. 

ecblf.gif