Eva Mendes 41 éves, tavaly szeptemberben szülte meg első gyerekét, és most így néz ki a Women's Health magazin címlapján.

Igen. 41 évesen, körülbelül fél évvel szülés után. Még csodálkozik, hogy Ryan Gosling vele van együtt, és nem önnel?

De természetesen tesz is azért, hogy így nézzen ki. Az etonline.com azt írja, a színésznő rendszeresen fut, jógázik, és súlyokat is emel, de azt mondja, csak keveset, mert hamar és túlságosan is megizmosodik. Azt is hozzátette, hogy nem szeret edzeni, de muszáj, hiszen mégiscsak a testéből él.

Már rég rájöttem, hogy muszáj egy rutint bevezetni az életembe. Nem szeretem, de meg kellett békélnem vele.

Egyébként Mendes már hat éve vegetariánus, mivel nem ért egyet azzal a módszerrel, ahogyan az állatokkal bánnak, és azokat feldolgozzák.

Mióta nem eszem húst, sokkal jobban érzem magam. Egy év után pedig a bőröm is látványosan egészségesebben nézett ki.

A színésznő boldogsága pedig már tényleg annyira undorítóan irigylésreméltó, hogy még a gyereksírás miatti alvások nélkül töltött éjszakákat is élvezi. Azt mondja, azért, mert addig is lányával lehet.

De nemcsak az alakjára és testi egészségére figyel oda nagyon. Újabban egy terapeutához is jár, hogy lelkileg is minden oké legyen.

Szóval ha olyan baromi jól akar kinézni, mint Mendes, és jól is akarja érezni magát, ne motivációs előadásokra járjon, hanem inkább jógázzon, fusson, és jöjjön össsze gyorsan Ryan Goslinggal! Vagy valami hasonló kaliberű pasival.