Jennifer Lawrence-nek és Bradley Coopernek eggyel több közös filmjük van, mint gondolná. Vegyük csak őket sorra: Az élet napos oldala, Amerikai botrány, a Joy pedig éppen forog. De van még egy, a Serena c. film, ami valószínűleg a moziig sem jut el. 

Hát az meg hogy lehet?

A Vulture próbált meg pontos választ adni a kérdésre, de még így is elég kusza a történet. Kezdjük az elejéről!

A Serena egy olyan könyv filmadaptációja, ami bekerült a New York Times bestsellerei közé, és remek kritikákat kapott. A regényből 2014-ben forgattak filmet Jennifer Lawrence és Bradley Cooper főszereplésével. Eddig minden szép és jó. Az élet napos oldalánál eléggé bejött ez a felállás. 

A történet egy fakitermelő üzletemberről (Bradley Cooper) szól, aki elveszi Serenát (Jennifer Lawrence), és innentől minden megváltozik. A trailerből nem derül ki túl sok minden, maximum annyi, hogy Serena egy elég veszélyes asszony. A lényeg nagyjából ennyi. 

A filmet az IMDb szerint már 2014 októberében bemutatták, megjárt pár filmfesztivált, de nem aratott átütő sikereket. Sőt, nagyon úgy fest, hogy a Serena a mozikig sem jut el, mivel már az interneten is elérhető

De ennyire rossz?

Valahogy úgy. Nagy gond nincs vele, mégis nézhetetlen. Kusza és összeszedetlen. Sokan a vágást szidják, meg a forgatókönyvet. A karakterek követhetetlenek. Lawrence és Cooper színészi játékával állítólag nincs semmi gáz, de valahogy mégsem állt össze a 25-30 millió dolláros (7-8 millárd forint) film.