Berki Krisztián laza 4 millió forinttal indult el a Blikkhez, hogy válaszolgasson a rajongóinak. Valószínűleg a ruháit se az Asia Centerből kukázta össze, pedig mennyivel olcsóbban megúszhatta volna. Az is elképzelhető, hogy csupán annyi a gond, hogy nem járatos az Aliexpress oldalán, de mi nagyon szívesen segítünk. A lap szerint

a lezser, nappali szettója pontosan 10 millió 105 ezer forintba került.

Ebben az összegben a 60 milliós kocsi benne sincs. 

Mi készséggel segítünk Berkinek a ruhapénz csökkentésében. A következő darabokat ajánljuk neki, ami hasonló a blikkes öltözetéhez. A minőségre természetesen odafigyeltünk, de a szállítási költség minden esetben ingyenes. 

Következzen a Berki kezdőcsomag:

Farmer 1

Egy alap, koptatott fazonról van szó, ami még 14 napig le is van értékelve. Potom 22 dollárért, azaz 6300 forintért rendelheti meg. 

Farmer 2

A vagányabb napokra, 8500-ért. 

Kabát

Az a jó ebben a kabátban (8500 forint), hogy több színben is rendelhető. Berki Krisztián válogathat kedvére. 

Cipő 1

Berki a laphoz egy 300 ezres, magasabb szárú bakancsban ment. Na, pontosan 288 ezer 500 forintot spórolhat, ha ránk hallgat. A 40 dolláros (11 500 forint) cipő majdnem ugyanolyan, mint az övé. Ráadásul bőr. 

Cipő 2

Ennél a darabnál már egy kicsit mélyebbre kell nyúlni, de a 300 ezres cipőjéhez képest 64 dollár (18 300 forint) igazán semmiség. 

Póló

A műsorvezető a pólóval spórolhat a legkevesebbet, de megteheti. Alig 3 ezer forintért rendelhet egy sima fehér pólót. A lánc nem a szett része, de még lehet.

Táska

Szerintünk az alábbi táska lenne a legokosabb választás. Laza, mégis férfias. A lista legdrágább (28 500 forint) eleme, de megéri. Ha Berki Krisztán ízlésének nem felelne meg, van másik

Óra

A 9 milliós változatnál az Aliexpresszen kívül is találnánk órát, de minek. Ez a 20 dolláros (5700 forint) csoda egyszerűen tökéletes. 

Összesen (mindenből a drágábbikat választva):

72 500 forint

Tiszta haszon.