„Ezek azok a képek, amiket tegnap említettem, hogy nem láttatok még így! Ha valaki szeretne belekukkantani, hogy milyenek az igazán ,,kedves magyar" emberek , azoknak figyelmükbe ajánlanám az alábbi linket!" – ezt posztolta a Facebookra egy képpel együtt Kulcsár Edina, akit a világ második legjobb nőjének választottak a Miss World szépségversenyen. 

Kulcsár Edinának valószínűleg sok irigye van, és feltehetően senki nem szólt neki, hogy nem szabad a kommenteket olvasnia sehol – sokkal könnyebb úgy az élet. A hivatkozott link alatt ugyanis elképesztő sok nő gondolta úgy, hogy jól megmondja a világnak, szerinte milyen Kulcsár Edina. És hát  a nők egymás közt kegyetlenek.

A szépségkirálynő az alábbi fotót osztotta meg a Facebook-követőivel, hogy beintsen nekik, és megmutassa, igenis megérdemli a Miss World szépségverseny második helyezését. Ide kattintva pedig azt is elolvashatja, mit szóltak ehhez a rajongói: többen egyetértenek abban, hogy ilyen_a_magyar_mentalitás, de van olyan is, aki bevallja, hogy a plasztikáztatás miatt nem érzi igazságosnak a versenyt.