Kitálalt volt kapcsolatáról a Blikknek Baukó Éva, aki először nagyon boldog volt pszichiáter pasijával, majd az szépen kidobta közös lakásukból.

Az exvillalakó most arról is mesélt a lapnak, hogy a szakemberrel az elvonón ismerkedett meg, és bár a biztonságot látta a férfiban, már az elején voltak furcsa dolgok akapcsolatban.

„Az elvonó után egyből a budai lakásába költöztetett a Rózsadombra, ahol boldog voltam, és tényleg szerettem, bár picit tartottam ettől az orvos-beteg kapcsolattól. Az elején minden szép és jó volt, leszámítva, hogy az első hónapban megtudtam, van egy thai felesége, akivel amúgy együtt él. Azt mondta, szeret, és elhagyja, ezért benne maradtam a kapcsolatban – mondta az egykori VV Éva, aki elfogadta, hogy a férfi hetente többször nem vele, hanem feleségével tölti az éjszakát, főleg hogy közben milliós nyaralásokra vitte őt Egyiptomba és Mexikóba.

Baukó szerint akkor kezdődtek a problémák, amikor elkezdte összeszedni magát, lett munkája, pénze, és újra szerepelni kezdett.

„Ekkoriban kezdte el mondogatni, hogy kitesz a lakásból. Olyan szinten kezdett zsarolni, hogy egyre gyakrabban sírtam."

Végül a szakítás és az elköltözés is nagyon megalázóra sikerült.

„Az rendben van, hogy az ő lakásában nem maradhattam tovább, de azt azért nem érdemeltem meg, hogy így bánjon velem. Amikor ugyanis eljött a költözés napja, odaküldte a haverjait, akik végig azt figyelték, hogy tényleg elmegyek-e, és nehogy elvigyek valamit, ami nem az enyém. Úgy kezeltek, mint egy besurranó tolvajt, egy utolsó senkit."