Ha azt hiszi, hogy önnek rossz hete volt, nagyon téved. Sienna Millernek biztosan rosszabb volt.

Először is exének, Jude Law-nak megszületett az ötödik gyereke, bár lehet, hogy Millert legalább egy kicsit boldogítja az a tény, hogy a színész már rég nincs együtt legújabb gyerekének anyjával. Mondjuk lehet, hogy erről meg az jut eszébe szegény Millernek, hogy őt meg a dadussal csalta meg Jude Law.

Na de ha ez nem lenne elég, még a legújabb alakítását is lehúzták a kritikusok – írja a Daily Mail. Újabban ugyanis ő alakítja a Broadwayen a Cabaret c. darabban Sally Bowlest, a szerepet pedig Michelle Williams-től, illetve Emma Stone-tól vette át. Viszont a New York Post és a NY Daily News szerint is kritikán aluli volt az alakítása. Egy harmadik magazin szerint legalább szexi volt, igaz, ugyanez a magazin azt is megírta, hogy lehetett volna nála jobb színésznőt is találni a szerepre. Mármint olyat, aki legalább egy kicsit tud énekelni.

Mindeközben pedig még mindig nem gyógyult meg Miller szeme, ugyanis pár napja szerzett egy elég durva monoklit egy béna balesetben, amikor nekiment egy oszlopnak a Broadway színpadán.

Ezek után pedig nem is olyan meglepő, hogy Sienna Miller elég csapzottan nézett ki, mikor pasijával ebédelni indult New Yorkban.

Szóval ha ön úgy érzi, nagyon szar ez a hét, merítsen erőt abból, hogy ön nem Sienna Miller.