Bár a színésznő nyolc évvel ezelőtti kiválása óta már többször is felbukkant a sorozat néhány epizódjában, ezúttal hosszú időre visszatér, írja a Blikk.

A lapnak nyilatkozó színésznő nagyon örül a lehetőségnek, ugyanis az elmúlt időszak nagyon nehéz volt a számára.

„Alapvetően pozitív gondolkodású embernek tartom magam, mindig megpróbálok előrenézni, és magam mögött hagyni a múltat. Bevallom azonban, hogy az utóbbi időszak eléggé megviselt, hiszen tizenkilenc év után egyik pillanatról a másikra egyszerűen már nem volt rám szükség abban a színházban, ahol korábban állandó szereplője voltam a repertoároknak" - mondta Csomor Csilla, akit hétfőtől láthatnak majd újra a sorozatban. 

„Tudtam, hogy nem engedhetem el magam, ezért mindent bevetettem. Nagyon sokat tanultam ebben az időben, önvizsgálatot tartottam, részt vettem személyiségfejlesztő kurzuson, és elkezdtem jógázni is. És meg is lett az eredménye, hiszen év eleje óta forgattam a csapattal, úgyhogy azt gondolom, számomra ez az év nagy lehetőségeket tartogat – tette hozzá a színésznő, aki ugyan meglepődött, hogy visszahívták, de már nagyon várta, hogy újra azokkal dolgozhasson, akikkel 17 éve elkezdték a sorozatot.