VV Robin a VV7 nyertese albérletben lakik és gyalog jár, még mindig az álomlakásra és az autóra vár, amit a realityvel megnyert.  Visszament a régi munkahelyére pincérkedni. Nem ez az első eset, hogy elhúzódik a nyeremény átadása.

„Úgy tudom, hogy körülbelül egy hónap múlva vehetem át a nyereménylakást és azzal együtt az autót. A csatorna felajánlotta, hogy amíg megkapom a lakást, szállodába költözhetek. Bizonyos szempontból biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy ezek a nyeremények várnak rám, másrészről viszont úgy élem meg, hogy olyan, mintha be sem mentem volna. Miután kijöttem a villából, visszamentem a régi munkahelyemre pincérkedni, tehát szinte semmi nem változott körülöttem. Élem a régi életemet, minden rendben van"– mondta a Borsnak VV Robin. 

A lap a csatornát is megkérdezte erről, válaszul azt kapták, hogy „ez teljesen természetes, többször történt már meg, hogy később adtuk át egy műsor nyereményeit". És valóban,  a lakás átadás például VV Attila esetében nem ment túl könnyen, Knap Attia egy évvel a műsor vége után költözhetett be a nyereménylakásba, amitől aztán meg is akart szabadulni.